Zdravko ljubio čuvenu glumicu iz "Lepote poroka"!

Zdravko Čolić već skoro 20 godina uživa u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, s kojom ima dve ćerke Unu i Laru.

Zabava 07.03.2020 | 13:29
Zdravko ljubio čuvenu glumicu iz "Lepote poroka"!

Poznato je da nikada nije želeo da eksponira svoj privatni život, pa smo samo u retkim prilikama mogli da vidimo kako izgleda njegova saputnica. Tako je bilo i pre ženidbe. Samo retki se sećaju njegovih ljubavnih avantura o kojima su mediji u Jugoslaviji pisali, a jedna od njih bila je Jasna Orneli Beri, poznata glumica.

Početkom sedamdesetih u Sarajevu, gde su oboje živeli, došlo je do susreta između Čole i nje i odmah je planula ljubav. Jasna je važila za jednu od najlepših devojaka Jugoslavije i, kako se tada pisalo, njena i Zdravkova ljubav bila je iskrena i velika. O tom periodu svedočila je i Jasna, ali tek 47 godina kasnije.

- Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život - istakla je ova lepa glumica za jedan bosanski medij.

Kako je rekla, putevi su im se razdvojili, a prvi put posle rata sreli su se u Beogradu.

- Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, posle toliko godina, uspeo je da zadrži to. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje da zrači - rekal je tada Jasna i nastavila:

- To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“ - zaključila je ona.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sff 2019

Објава коју дели JasnaOrnelaBery (@jasnaornelabery) дана

Jasna je rođena 1954. u Zenici. Glumila je u „Žikinoj dinastiji“, „Nafaki“, „Grbavici“, „U zemlji krvi i meda“ i drugim filmovima. Njena najpoznatija uloga je Maca u „Lepoti poroka“, gde ima scenu sa Mimom Karadžićem, u kojoj izgovara čuvenu rečenicu: „Jesi ti pop ili je*ač.“

Još osamdesetih godina Jasna se udala za poznatog baletskog umetnika i koreografa Tončija Marinića, s kojim ima sina Vuka, koji je danas poznati glumac. Sarajevom je kružila priča da su sve devojke bile zaljubljene u njega, čak su mu i cveće slale, ali je njegovo srce uspela da osvoji glumica. Marinić je preminuo 2012. godine.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar