Северину тужила судија која води случај старатељства због увреда!

Луција Ласић тужила је Северину због наводних увреда које је певачица изнела на њен рачун.

Забава 06.03.2020 | 16:15
Северину тужила судија која води случај старатељства због увреда!

Наиме, према писању тамошњих медија, због изјава које је певачица изговорила на конференцији у октобру 2019. године, судија Жупањског суда у Сплиту 28. фебруара одлучила да у Опшинском грађанском суду у Загребу подигне тужбу против Северине због повреде права части. 

Такође, тражила је и накнаду штете у висини од 3.000 евра.

"Не знам зашто се чудим што се ово догађа и свом психичком силовању од стране оца и институција кад у овој земљи нити жене нити девојчице немају судску заштиту и подршку за физичко силовање. Слично силовање сам и сама прошла на Жупанијском суду у Сплиту и то у судском поступку покушаја одузимања детета код судије Луције Ласић", изјаве су због којих је Луција тужила Северину, а које је певачица изговорила на конференцији за медије у октобру 2019. године, наводе тамошњи медији. 

Луција је 28. фебруара одлучила да у Опшинском грађанском суду у Загребу подигне тужбу против певачице за повреду права части и тражила накнаду у висини од 3.000 евра. На седници већа сплитског суда 19. фебруара ове године судија Ласић први пут је затражила изузеће из предмета. Њен први захтев за изузећем је одбијен, но Ласићева је 28. фебруара поновно затражила изузеће из предмета уз образложење да је покренула парнични поступак због накнаде штете против једне од странака у поступку, односно против Северине.

Извор: Курир.рс/24сата.хр Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар