У Аустралији помама за тоалет папиром! (ВИДЕО)

Нестанак тоалет папира није баш згодна ситуација, али се чини да је код Аустралијанаца помисао да би могли да остану без ролне папира, у јеку епидемије коронавируса, постала права фобија.

Занимљивости 05.03.2020 | 17:28
У Аустралији помама за тоалет папиром! (ВИДЕО)

На WЦ шољи сте. Кренете руком за тоалет папир и онда схватите да је ролна празна. Катастрофа! – то је чини се оно што је протеклих дана на памети Аустралијанаца.

Страх од епидемије коронавируса изазвао је шопинг помаму за тоалет папиром.

Иако надлежни истичу да нема мањка, пошто је највећи део ролни произведен у земљи, рафови са ве-це папиром у продавницама у многим градовима су празни.

Примера ради, у Сиднеју се рафови супермаркета „очисте“ неколико минута по стизању папира, па је један продајни ланац увео ограничење куповине на само четири ролне.

Полиција је чак морала да реагује неколико пута, јер је током свађе око ролне папира у продавници потегнут нож, а аустралијски „плавци“ морали су и да „тејзером“ онеспособе једног мушкарца који је због тоалет-папир напао муштерију и продавца.

На друштвеним мрежама хаштегови #тоилетпапергате #тоилетпаперцрисис били су у врху трендинга. Ролне су нуђене за стотине долара онлајн, а неке радио-станице су нудиле пакете папира као награде слушаоцима који би се укључили у програм.

Такође се говори о распрострањеним крађама папира из јавних WЦ-а.

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар