U Australiji pomama za toalet papirom! (VIDEO)

Nestanak toalet papira nije baš zgodna situacija, ali se čini da je kod Australijanaca pomisao da bi mogli da ostanu bez rolne papira, u jeku epidemije koronavirusa, postala prava fobija.

Zanimljivosti 05.03.2020 | 17:28
U Australiji pomama za toalet papirom! (VIDEO)

Na WC šolji ste. Krenete rukom za toalet papir i onda shvatite da je rolna prazna. Katastrofa! – to je čini se ono što je proteklih dana na pameti Australijanaca.

Strah od epidemije koronavirusa izazvao je šoping pomamu za toalet papirom.

Iako nadležni ističu da nema manjka, pošto je najveći deo rolni proizveden u zemlji, rafovi sa ve-ce papirom u prodavnicama u mnogim gradovima su prazni.

Primera radi, u Sidneju se rafovi supermarketa „očiste“ nekoliko minuta po stizanju papira, pa je jedan prodajni lanac uveo ograničenje kupovine na samo četiri rolne.

Policija je čak morala da reaguje nekoliko puta, jer je tokom svađe oko rolne papira u prodavnici potegnut nož, a australijski „plavci“ morali su i da „tejzerom“ onesposobe jednog muškarca koji je zbog toalet-papir napao mušteriju i prodavca.

Na društvenim mrežama haštegovi #toiletpapergate #toiletpapercrisis bili su u vrhu trendinga. Rolne su nuđene za stotine dolara onlajn, a neke radio-stanice su nudile pakete papira kao nagrade slušaocima koji bi se uključili u program.

Takođe se govori o rasprostranjenim krađama papira iz javnih WC-a.

Izvor: RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar