Крунић више није тренер Фудбалског клуба Борац

Бранислав Крунић неће остати тренер Фудбалског клуба Борац.

Фудбал 05.03.2020 | 15:05
Крунић више није тренер Фудбалског клуба Борац

Уговор са младим стручњаком биће раскинут, након што је у само пет дана бањалучка екипа значајно смањила своје шансе у борби за Европу са два пораза на домаћем терену у дуелу са највећим ривалима.

Борац је прво поражен од Сарајева (0:2), а затим је у четвртфиналу Купа БиХ опет на домаћем терену изгубио од Жељезничара (0:2).

Лоша игра на старту другог дијела шампионата БиХ коштала је посла Крунића. Званична потврда ове информације се ускоро очекује, а највјероватније ће до раскида сарадње доћи након меча у недјељу против Вележа.

(Српскаинфо)

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ВелесилаСмо

05.03.2020 14:24

Стварно у овом насем бољем блентитету, ни клуба, ни играца, ни тенисера, .. све сто знамо је ругати се и поностити се успјесима Србије и Дјоковица. Наравно стадиони су нам у равнини насе свјести, совинистицко легло мрзње и примитивизма. Ови клубови из Федерације изгледају као да су из неке јаце лиге кад додју овдје. Цитав зивот идем на утакмице па ваљда могу несто реци. Ми по полицкој линији имамо премијер лигасе инаце сто се квалитете тице неби имали ни једног.Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

:)

05.03.2020 14:26

Ста казе Круниц,побједили смо,био је пун стадион....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

05.03.2020 14:42

А Вицо,где је оставка?

ОДГОВОРИТЕ