Krunić više nije trener Fudbalskog kluba Borac

Branislav Krunić neće ostati trener Fudbalskog kluba Borac.

Fudbal 05.03.2020 | 15:05
Krunić više nije trener Fudbalskog kluba Borac

Ugovor sa mladim stručnjakom biće raskinut, nakon što je u samo pet dana banjalučka ekipa značajno smanjila svoje šanse u borbi za Evropu sa dva poraza na domaćem terenu u duelu sa najvećim rivalima.

Borac je prvo poražen od Sarajeva (0:2), a zatim je u četvrtfinalu Kupa BiH opet na domaćem terenu izgubio od Željezničara (0:2).

Loša igra na startu drugog dijela šampionata BiH koštala je posla Krunića. Zvanična potvrda ove informacije se uskoro očekuje, a najvjerovatnije će do raskida saradnje doći nakon meča u nedjelju protiv Veleža.

(Srpskainfo)

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

VelesilaSmo

05.03.2020 14:24

Stvarno u ovom nasem boljem blentitetu, ni kluba, ni igraca, ni tenisera, .. sve sto znamo je rugati se i ponostiti se uspjesima Srbije i Djokovica. Naravno stadioni su nam u ravnini nase svjesti, sovinisticko leglo mrznje i primitivizma. Ovi klubovi iz Federacije izgledaju kao da su iz neke jace lige kad dodju ovdje. Citav zivot idem na utakmice pa valjda mogu nesto reci. Mi po polickoj liniji imamo premijer ligase inace sto se kvalitete tice nebi imali ni jednog.Sramota.

ODGOVORITE
Name

:)

05.03.2020 14:26

Sta kaze Krunic,pobjedili smo,bio je pun stadion....

ODGOVORITE
Name

Vuk

05.03.2020 14:42

A Vico,gde je ostavka?

ODGOVORITE