Србија излази на парламентарне изборе 26. априла

Предсједник Србије Александар Вучић расписао је редовне парламентарне изборе за 26. април ове године.

Република Српска 04.03.2020 | 15:23
Србија излази на парламентарне изборе 26. априла

– Поштовани грађани Србије, управо сам потписао одлуку о расписивању избора за народне посланике. Они су расписани за 26. април ове године. Свим учесницима желим успјех – рекао је Вучић.

Он је раније данас рекао да су већ расписани локални и покрајински избори. Навео је и да ће бити више од 50 дана изборне кампање, и да је то сасвим довољно времена да сви представе своје програме.

– Желим свима успјех. Да све протекне у демократској атмосфери. Наравно да ће бити повишених тонова и страсти, увијек их је било и биће, али је важно да све буде демократски – рекао је Вучић.

Он је позвао грађане да својом вољом изаберу своје представнике у парламенту, да гледају у будућност и о њој донесу одлуку.

(Тањуг) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

бобан

04.03.2020 14:52

Демократски се иде на врата грађанима и демократски објашњава да ће остати без посла или социјалне помоћи ако не гласају за кога треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Песимиста са покрићем

05.03.2020 07:44

Нико нема што србин имаде. Партија једног човјека. Политичке алтернативе угушене, пргушене и на лошем гласу. Кроз медије испрофанисане, попљуване и испсоване, како би их народу огадили. Какво је то друштво у којем је за часна и поштена човјека једини равционални излаз у бојкоту избора..??!! Како тамо тако и овамо. Са обе стране ријеке Дрине.

ОДГОВОРИТЕ