Srbija izlazi na parlamentarne izbore 26. aprila

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao je redovne parlamentarne izbore za 26. april ove godine.

Republika Srpska 04.03.2020 | 15:23
Srbija izlazi na parlamentarne izbore 26. aprila

– Poštovani građani Srbije, upravo sam potpisao odluku o raspisivanju izbora za narodne poslanike. Oni su raspisani za 26. april ove godine. Svim učesnicima želim uspjeh – rekao je Vučić.

On je ranije danas rekao da su već raspisani lokalni i pokrajinski izbori. Naveo je i da će biti više od 50 dana izborne kampanje, i da je to sasvim dovoljno vremena da svi predstave svoje programe.

– Želim svima uspjeh. Da sve protekne u demokratskoj atmosferi. Naravno da će biti povišenih tonova i strasti, uvijek ih je bilo i biće, ali je važno da sve bude demokratski – rekao je Vučić.

On je pozvao građane da svojom voljom izaberu svoje predstavnike u parlamentu, da gledaju u budućnost i o njoj donesu odluku.

(Tanjug) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

boban

04.03.2020 14:52

Demokratski se ide na vrata građanima i demokratski objašnjava da će ostati bez posla ili socijalne pomoći ako ne glasaju za koga treba.

ODGOVORITE
Name

Pesimista sa pokrićem

05.03.2020 07:44

Niko nema što srbin imade. Partija jednog čovjeka. Političke alternative ugušene, prgušene i na lošem glasu. Kroz medije isprofanisane, popljuvane i ispsovane, kako bi ih narodu ogadili. Kakvo je to društvo u kojem je za časna i poštena čovjeka jedini ravcionalni izlaz u bojkotu izbora..??!! Kako tamo tako i ovamo. Sa obe strane rijeke Drine.

ODGOVORITE