Извршио четири кривична дјела у једној ноћи

Припадници Полицијске станице Србац успјешном  оперативном акцијом на терену расвијетлили су  четири кривична дјела која су извршена  3. марта ове године на подручју србачке општине. Због  сумње да је починио три кривична дјела „Тешка крадја“ и једно кривично дјело „Крадја“ слободе је лишено лице З. Т. из Српца.

Република Српска 04.03.2020 | 13:54
Извршио четири кривична дјела у једној ноћи

Полицијској станици Србац  дојављено је да су се  у ноћи  3. марта догодиле провале у  једну продавницу,  Амбуланту породичне медицине  и  Апотеку  у Мјесној заједници Кукуље, из којих је отудјена још увијек неутврдјена количина новца.  Провалник је на исти начин извршио провалу, прво разбио сталло на улазним вратима, а потом обио касе из којих је узео новац.  Након тога и преселио се у село Разбој Лијевче, гдје је испред  једне породичне куће отудјио женски бицикл.

Службеници Полицијске станице Србац дошли су до сазнања да се ради о лицу З. Т. и у  сарадњи са Полицијском станицом Прњавор  успјели да пронадју и лише слободе  овог вишеструког провалника. 

О свему је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наложио комплетирање предмета о почињеним кривичним дјелима и достављање извјештаја  протв З. Т. за почњена кривична дјела „Тешка крадја“ и „Крадја“.  Незванично сазнајемо да се ради о вишеструком пресдтупнику, који иза себе има велики број почињених кривичних дјела због којих је био и на издржавању затворске казне.

(БН/С.К.) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Па ста

04.03.2020 14:17

Краду и остали,пуно висе.Засто не мозе и он?

ОДГОВОРИТЕ
Name

04.03.2020 14:57

Изгледа да му је боље у затвору вец на слободи.

ОДГОВОРИТЕ