Izvršio četiri krivična djela u jednoj noći

Pripadnici Policijske stanice Srbac uspješnom  operativnom akcijom na terenu rasvijetlili su  četiri krivična djela koja su izvršena  3. marta ove godine na području srbačke opštine. Zbog  sumnje da je počinio tri krivična djela „Teška kradja“ i jedno krivično djelo „Kradja“ slobode je lišeno lice Z. T. iz Srpca.

Republika Srpska 04.03.2020 | 13:54
Izvršio četiri krivična djela u jednoj noći

Policijskoj stanici Srbac  dojavljeno je da su se  u noći  3. marta dogodile provale u  jednu prodavnicu,  Ambulantu porodične medicine  i  Apoteku  u Mjesnoj zajednici Kukulje, iz kojih je otudjena još uvijek neutvrdjena količina novca.  Provalnik je na isti način izvršio provalu, prvo razbio stallo na ulaznim vratima, a potom obio kase iz kojih je uzeo novac.  Nakon toga i preselio se u selo Razboj Lijevče, gdje je ispred  jedne porodične kuće otudjio ženski bicikl.

Službenici Policijske stanice Srbac došli su do saznanja da se radi o licu Z. T. i u  saradnji sa Policijskom stanicom Prnjavor  uspjeli da pronadju i liše slobode  ovog višestrukog provalnika. 

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio kompletiranje predmeta o počinjenim krivičnim djelima i dostavljanje izvještaja  protv Z. T. za počnjena krivična djela „Teška kradja“ i „Kradja“.  Nezvanično saznajemo da se radi o višestrukom presdtupniku, koji iza sebe ima veliki broj počinjenih krivičnih djela zbog kojih je bio i na izdržavanju zatvorske kazne.

(BN/S.K.) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pa sta

04.03.2020 14:17

Kradu i ostali,puno vise.Zasto ne moze i on?

ODGOVORITE
Name

Xl

04.03.2020 14:57

Izgleda da mu je bolje u zatvoru vec na slobodi.

ODGOVORITE