Игор Северини отерао и новог менажера!?

Иако Кључе тврди како је разлог томе само његово здравље, многи у то сумњају јер уз Северинино име све чешће се спомињу откази сарадника. Након разлаза с Томицом Петровићем, уследило је још пар 'прекида'...

Забава 03.03.2020 | 20:29
Игор Северини отерао и новог менажера!?

- Истина је да смо се Северина и ја разишли. Имао сам великих здравствених проблема и више нисам могао следити тај темпо - каже Ален Кључе.

Сад већ њен бивши менаџер додаје да о Северини мисли само најбоље, и као жени и као професионалки. Истиче да ће у будућности повремено и даље сарађивати. Иако о детаљима разлаза не жели да говори, сазнајемо да су му се у Виноградској болници лекари борили за живот.

Кључе је, наиме, крајем прошле године имао два напада жучи. Био је на лечењу, добио и терапију, али је, поред упозорења лекара, отпутовао у Америку на задње договоре с Андреом Бочеллијем око концерта у Љубљани. Тамо га је ухватио трећи напад. Одвели су га у болницу и хтели га под хитно оперисати. На своју одговорност, потписао је, првим је авионом отишао у Загреб. У Виноградској болници имао је две операције јер се каменац заглавио и загнојио. Кључе истиче захвалност проф. др. сц. Марију Зоваку и његовом тиму.

- Опоравак је још преда мном и у следећем периоду ћу мало успорити, а онда се видимо и чујемо на пројектима који следе - поручио је Кључе крајем јануара. Лекари су га тад упозорили на последице темпа којим ради и стреса који проживљава. Само крајем прошле године Кључе је организовао Брени, Жељку Јоксимовићу и Прљавом казалишту по две препуне загребачке Арене. Турнеја по аренама коју је организовао Северини - Загреб, Љубљана, Сплит, Београд - била је проглашена најбољом турнејом регије. Уз то, ради и стране пројекте, попут Целине Дион, Ану Оxу, Ил Воло, Тома Јонеса у Опатији, Бочеллија у Љубљани.

 Лекари су рекли своје и хтео, не хтео морам смањити темпо и пазити на здравље - рекао је Кључе. Приче које задњих дана круже естрадом не жели коментарисати. Главни трач, о којем музичари регије брује, јесте да је Северинин супруг Игор Којић физички насрнуо на њега. Овај је то демантовао.

- Наравно да то није истина. Не говорим о приватним животима и стварима извођача с којима радим - додао је. Тако у воду падају гласине да су се певачица и менаџер посвађали јер Игор није хтео исплатити договорени износ с турнеје по аренама. Због тога се, причају музичари, Игор Којић физички хтео обрачунати с њим. Истичу да је била позвана и полиција но менаџер одбија о томе да разговара.

- Понављам, није истина и то је све што могу рећи - изричит је Кључе.

Коментари / 0

Оставите коментар