Igor Severini oterao i novog menažera!?

Iako Ključe tvrdi kako je razlog tome samo njegovo zdravlje, mnogi u to sumnjaju jer uz Severinino ime sve češće se spominju otkazi saradnika. Nakon razlaza s Tomicom Petrovićem, usledilo je još par 'prekida'...

Zabava 03.03.2020 | 20:29
Igor Severini oterao i novog menažera!?

- Istina je da smo se Severina i ja razišli. Imao sam velikih zdravstvenih problema i više nisam mogao slediti taj tempo - kaže Alen Ključe.

Sad već njen bivši menadžer dodaje da o Severini misli samo najbolje, i kao ženi i kao profesionalki. Ističe da će u budućnosti povremeno i dalje sarađivati. Iako o detaljima razlaza ne želi da govori, saznajemo da su mu se u Vinogradskoj bolnici lekari borili za život.

Ključe je, naime, krajem prošle godine imao dva napada žuči. Bio je na lečenju, dobio i terapiju, ali je, pored upozorenja lekara, otputovao u Ameriku na zadnje dogovore s Andreom Bočellijem oko koncerta u Ljubljani. Tamo ga je uhvatio treći napad. Odveli su ga u bolnicu i hteli ga pod hitno operisati. Na svoju odgovornost, potpisao je, prvim je avionom otišao u Zagreb. U Vinogradskoj bolnici imao je dve operacije jer se kamenac zaglavio i zagnojio. Ključe ističe zahvalnost prof. dr. sc. Mariju Zovaku i njegovom timu.

- Oporavak je još preda mnom i u sledećem periodu ću malo usporiti, a onda se vidimo i čujemo na projektima koji slede - poručio je Ključe krajem januara. Lekari su ga tad upozorili na posledice tempa kojim radi i stresa koji proživljava. Samo krajem prošle godine Ključe je organizovao Breni, Željku Joksimoviću i Prljavom kazalištu po dve prepune zagrebačke Arene. Turneja po arenama koju je organizovao Severini - Zagreb, Ljubljana, Split, Beograd - bila je proglašena najboljom turnejom regije. Uz to, radi i strane projekte, poput Celine Dion, Anu Oxu, Il Volo, Toma Jonesa u Opatiji, Bočellija u Ljubljani.

 Lekari su rekli svoje i hteo, ne hteo moram smanjiti tempo i paziti na zdravlje - rekao je Ključe. Priče koje zadnjih dana kruže estradom ne želi komentarisati. Glavni trač, o kojem muzičari regije bruje, jeste da je Severinin suprug Igor Kojić fizički nasrnuo na njega. Ovaj je to demantovao.

- Naravno da to nije istina. Ne govorim o privatnim životima i stvarima izvođača s kojima radim - dodao je. Tako u vodu padaju glasine da su se pevačica i menadžer posvađali jer Igor nije hteo isplatiti dogovoreni iznos s turneje po arenama. Zbog toga se, pričaju muzičari, Igor Kojić fizički hteo obračunati s njim. Ističu da je bila pozvana i policija no menadžer odbija o tome da razgovara.

- Ponavljam, nije istina i to je sve što mogu reći - izričit je Ključe.

Komentari / 0

Ostavite komentar