Спава годинама у кревету са посмртним остацима своје супруге!? (ВИДЕО)

Вијетнамац Ле Ван није могао никако да се помири са смрћу своје супруге па је ископао њене посмртне остатке, запечатио их у гипсану скулптуру и тако спава са њом у кревету последњих 16 година.

Занимљивости 03.03.2020 | 16:31
Спава годинама у кревету са посмртним остацима своје супруге!? (ВИДЕО)

Ова бизарна,шокантна прича на "светлост" дана изашла је 2009. године али тек сад ових дана поново је постала актуелна када су почели да пишу страни западни медији...

Прича вијетнамца Ле Вана је заиста шокантна и бизарна! Вец́ина људи мисли да је то превара. На крају, тешко је веровати да би неко могао да ископа остатке супружника са гробља, врати их куц́и и преспава у истом кревету са њом. 

Ипак, и тога има у свету Ле Ван спава последњих 16 година са посмртним остацима своје покојне супруге ,упркос противљењу родбине и суграђана, како он каже не планира да је врати у гроб

Вијтамац Ван и његова супруга венчали су се 1975. Једва да су се познавали, а камоли делили романтична осец́ања, али њихови родитељи су ту заједницу уредили од малих ногу, а убрзо након што се Ван вратио из војске се су венчали.



Како су се упознали, новопечени брачни пар убрзо се заљубио и живео срец́но. Имали су седморо деце и водили су штедљив, али миран живот, све док једног дана 2003. када је господин Ван, који је радио далеко од куц́е, добио вест да је његова жена изненада умрла.Хитно је дошао куц́и, али једва је успео и да је  види свега пар минута пре него што је сахрањена.

У почетку, Ле Ван проводио вец́ину свог времена, ноц́и и дању, на гробљу, спавајуц́и на гробу своје жене, али након неколико месеци почео је да се брине због лошег времена и кише. Одлучио је да је најбољи начин да остане близу своје покојне супруге да ископа тунел до њеног гроба, како би могао да спава поред ње!

Када су за ово сазнала његова деца, за ново место за спавање забранила су  му да више проводи ноц́и на гробљу. Међутим, није могао да поднесе помисао да заувек остави своју жену.

Једне ноц́и, Ле Ван је одлучио да ако не може спавати на гробљу, са собом ц́е довести остатке своје жене. Прво јој је ископао кости и ставио их у кесу у близини гробља. Затим је почео да прави шупљу статуу у облику своје жене, од гипса, цемента, лепила и песка, и стављајући посмртне остатке своје жене у страну. Затим је ставио шупљу статуу на кревет и легао поред ње.

Тако да са њом покојном супругом однсоно њеним остацима спава последњих 16 година.

Када су Ле Ван деца сазнала за оно што је урадио, била су бесна и тражила је да врати тело њихове мајке на последње почивалиште, али он је одбио рекавши да не може даље без ње. Комшије нису посец́ивале његову куц́у годинама након што су сазнали да је вратио кости своје жене, а неки су чак алармирали власти, оптужујуц́и Ле Ван-а за ширење болести.

Полиција га је покушала убедити више пута да врати тело своје жене на гробље, али тврдоглави се мушкарац опирао, па су на крају одустали.

Он и дан данас упркос свему спава са остацима покојне жене те статуу чисти, шминка сваки дан и мења одец́у , ствари које никад није радио док је његова жена била жива.

Извор: Занимљивостидана.цом

 

Коментари / 0

Оставите коментар