Spava godinama u krevetu sa posmrtnim ostacima svoje supruge!? (VIDEO)

Vijetnamac Le Van nije mogao nikako da se pomiri sa smrću svoje supruge pa je iskopao njene posmrtne ostatke, zapečatio ih u gipsanu skulpturu i tako spava sa njom u krevetu poslednjih 16 godina.

Zanimljivosti 03.03.2020 | 16:31
Spava godinama u krevetu sa posmrtnim ostacima svoje supruge!? (VIDEO)

Ova bizarna,šokantna priča na "svetlost" dana izašla je 2009. godine ali tek sad ovih dana ponovo je postala aktuelna kada su počeli da pišu strani zapadni mediji...

Priča vijetnamca Le Vana je zaista šokantna i bizarna! Većina ljudi misli da je to prevara. Na kraju, teško je verovati da bi neko mogao da iskopa ostatke supružnika sa groblja, vrati ih kući i prespava u istom krevetu sa njom. 

Ipak, i toga ima u svetu Le Van spava poslednjih 16 godina sa posmrtnim ostacima svoje pokojne supruge ,uprkos protivljenju rodbine i sugrađana, kako on kaže ne planira da je vrati u grob

Vijtamac Van i njegova supruga venčali su se 1975. Jedva da su se poznavali, a kamoli delili romantična osećanja, ali njihovi roditelji su tu zajednicu uredili od malih nogu, a ubrzo nakon što se Van vratio iz vojske se su venčali.Kako su se upoznali, novopečeni bračni par ubrzo se zaljubio i živeo srećno. Imali su sedmoro dece i vodili su štedljiv, ali miran život, sve dok jednog dana 2003. kada je gospodin Van, koji je radio daleko od kuće, dobio vest da je njegova žena iznenada umrla.Hitno je došao kući, ali jedva je uspeo i da je  vidi svega par minuta pre nego što je sahranjena.

U početku, Le Van provodio većinu svog vremena, noći i danju, na groblju, spavajući na grobu svoje žene, ali nakon nekoliko meseci počeo je da se brine zbog lošeg vremena i kiše. Odlučio je da je najbolji način da ostane blizu svoje pokojne supruge da iskopa tunel do njenog groba, kako bi mogao da spava pored nje!

Kada su za ovo saznala njegova deca, za novo mesto za spavanje zabranila su  mu da više provodi noći na groblju. Međutim, nije mogao da podnese pomisao da zauvek ostavi svoju ženu.

Jedne noći, Le Van je odlučio da ako ne može spavati na groblju, sa sobom će dovesti ostatke svoje žene. Prvo joj je iskopao kosti i stavio ih u kesu u blizini groblja. Zatim je počeo da pravi šuplju statuu u obliku svoje žene, od gipsa, cementa, lepila i peska, i stavljajući posmrtne ostatke svoje žene u stranu. Zatim je stavio šuplju statuu na krevet i legao pored nje.

Tako da sa njom pokojnom suprugom odnsono njenim ostacima spava poslednjih 16 godina.

Kada su Le Van deca saznala za ono što je uradio, bila su besna i tražila je da vrati telo njihove majke na poslednje počivalište, ali on je odbio rekavši da ne može dalje bez nje. Komšije nisu posećivale njegovu kuću godinama nakon što su saznali da je vratio kosti svoje žene, a neki su čak alarmirali vlasti, optužujući Le Van-a za širenje bolesti.

Policija ga je pokušala ubediti više puta da vrati telo svoje žene na groblje, ali tvrdoglavi se muškarac opirao, pa su na kraju odustali.

On i dan danas uprkos svemu spava sa ostacima pokojne žene te statuu čisti, šminka svaki dan i menja odeću , stvari koje nikad nije radio dok je njegova žena bila živa.

Izvor: Zanimljivostidana.com

 

Komentari / 0

Ostavite komentar