Картично плаћање таxи услуга на ПОС апаратима Сбербанк а.д. Бања Лука

На подручју градова Бања Лука и Бијељина од сада је могуће извршити плаћање таxи услуга платним картицама у возилима Патрол Таxи, на ПОС апаратима Сбербанк а.д. Бања Лука.

Република Српска 03.03.2020 | 15:10
Картично плаћање таxи услуга на ПОС апаратима Сбербанк а.д. Бања Лука

Компанија Мастерцард и Патрол Таxи су од мјесеца фебруара омогућили услугу картичног плаћања таxи превоза клијентима свих банака, путем ПОС апарата Сбербанк а.д. Бања Лука.

Из Сбербанк а.д. Бања Лука сматрају да је увођењем картичног плаћања таxи услуга клијентима, али и свим грађанима омогућено једноставније и лакше кориштење услуга. Све што је потребно је да имате Мастерцард® или било коју другу платну картицу са собом, и плаћање таxи вожње на ПОС апарату ће бити готово за неколико секунди.

Патрол таxи је у сарадњи са компанијом Мастерцард и Сбербанк а.д. Бања Лука први на тржишту Републике Српске понудио својим клијентима могућност плаћања вожње платним картицама.

72 возила патрол таксија у Бањалуци и Бијељини су од сада опремљени најсавременијим ПОС апаратима који подржавају и бесконтактно плаћање без уноса ПИН-а за трансакције до 30 КМ.

Бесконтактно плаћање таксијем чини вожњу угоднијом и бржом, без потребе за готовином и ситним новцем.

(БН)