Kartično plaćanje taxi usluga na POS aparatima Sberbank a.d. Banja Luka

Na području gradova Banja Luka i Bijeljina od sada je moguće izvršiti plaćanje taxi usluga platnim karticama u vozilima Patrol Taxi, na POS aparatima Sberbank a.d. Banja Luka.

Republika Srpska 03.03.2020 | 15:10
Kartično plaćanje taxi usluga na POS aparatima Sberbank a.d. Banja Luka

Kompanija Mastercard i Patrol Taxi su od mjeseca februara omogućili uslugu kartičnog plaćanja taxi prevoza klijentima svih banaka, putem POS aparata Sberbank a.d. Banja Luka.

Iz Sberbank a.d. Banja Luka smatraju da je uvođenjem kartičnog plaćanja taxi usluga klijentima, ali i svim građanima omogućeno jednostavnije i lakše korištenje usluga. Sve što je potrebno je da imate Mastercard® ili bilo koju drugu platnu karticu sa sobom, i plaćanje taxi vožnje na POS aparatu će biti gotovo za nekoliko sekundi.

Patrol taxi je u saradnji sa kompanijom Mastercard i Sberbank a.d. Banja Luka prvi na tržištu Republike Srpske ponudio svojim klijentima mogućnost plaćanja vožnje platnim karticama.

72 vozila patrol taksija u Banjaluci i Bijeljini su od sada opremljeni najsavremenijim POS aparatima koji podržavaju i beskontaktno plaćanje bez unosa PIN-a za transakcije do 30 KM.

Beskontaktno plaćanje taksijem čini vožnju ugodnijom i bržom, bez potrebe za gotovinom i sitnim novcem.

(BN)