Зорица Брунцлик спрема спектакл у Центру „Сава“!

Најтиражнија певачица у историји домаће дискографије и једна од највећих фолк звезда свих времена Зорица Брунцлик, враћа се на велику сцену спектакуларним концертом „Не дам ово мало душе“ 21. априла у Центру „Сава“ на коме ће прославити 45 година каријере.

Забава 03.03.2020 | 13:57
Зорица Брунцлик спрема спектакл у Центру „Сава“!

Пет и по година након што је у београдској арени на величанствен начин пред 25 хиљада људи прославила четири деценије дружења са публиком, музичка дива поново ће се дружити са публиком у српској престоници. Као неко ко је током свих година бављења музиком увек померао границе, мирио музичке жанрове и јединственом емоцијом и интерпретацијом уједињавао људе свих генерација и укуса, Зорица и овога пута за своју публику спрема вече за памћење.

Из репертоара који броји више од 50 хитова, Зорица је одабрала да концерт носи назив по песми “Не дам ово мало душе” а публика ће имати прилику да чује и друге хитове попут „Авлије Авлије“, „А тебе нема“, „Кошава“, „Тамо где си ти“, „Када би ме питали“, „Све је љубав“, „Откопчано јелече“, „Заклетва“, „Лажем себе“, и још много, много других песама који су обележили њену блиставу каријеру.

Извор: Ало.рс Фото: Ивица Максимовиц

Коментари / 0

Оставите коментар