Zorica Brunclik sprema spektakl u Centru „Sava“!

Najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije i jedna od najvećih folk zvezda svih vremena Zorica Brunclik, vraća se na veliku scenu spektakularnim koncertom „Ne dam ovo malo duše“ 21. aprila u Centru „Sava“ na kome će proslaviti 45 godina karijere.

Zabava 03.03.2020 | 13:57
Zorica Brunclik sprema spektakl u Centru „Sava“!

Pet i po godina nakon što je u beogradskoj areni na veličanstven način pred 25 hiljada ljudi proslavila četiri decenije druženja sa publikom, muzička diva ponovo će se družiti sa publikom u srpskoj prestonici. Kao neko ko je tokom svih godina bavljenja muzikom uvek pomerao granice, mirio muzičke žanrove i jedinstvenom emocijom i interpretacijom ujedinjavao ljude svih generacija i ukusa, Zorica i ovoga puta za svoju publiku sprema veče za pamćenje.

Iz repertoara koji broji više od 50 hitova, Zorica je odabrala da koncert nosi naziv po pesmi “Ne dam ovo malo duše” a publika će imati priliku da čuje i druge hitove poput „Avlije Avlije“, „A tebe nema“, „Košava“, „Tamo gde si ti“, „Kada bi me pitali“, „Sve je ljubav“, „Otkopčano jeleče“, „Zakletva“, „Lažem sebe“, i još mnogo, mnogo drugih pesama koji su obeležili njenu blistavu karijeru.

Izvor: Alo.rs Foto: Ivica Maksimovic

Komentari / 0

Ostavite komentar