Удружење се бавило како заштити "углед" јавних личности

Удружење грађана и привреде Херцеговине данас је медијима упутило саопштење у коме тврде да нису повезани с пријетњама посланику Небојши Вукановићу, које је он објавио на свом порталу.

Република Српска 03.03.2020 | 13:27
Удружење се бавило како заштити "углед" јавних личности

Саопштење преносимо у цијелости: 

Дана 02.03.2020. године на порталу хттп://небојсавукановиц.инфо/ под насловом „Завјера и пријетње пријављене полицији – ЧЕКАМ ВАС“, објавили сте чланак и видео прилог којим сте изнијели низ неистина и злонамјерних тврдњи.

УГИП ХЕРЦЕГОВИНА  је озбиљна организација грађана и привреде и бави се стратешким питањима од интереса за привреду и народ Херцеговине.
На последњој сједници Управног одбора УГИПА на дневном реду су биле теме Заштита угледа јавних личности од лажи, уцјена и скрнављењна свих дјела које Удружење чини у интересу бољег живота у Херцеговини.

У саопоштењу Управног одбора јасно је стављено до знања да се неће дозволити рушење угледа, како јавних личности, тако и цијеле Херцеговине  коју желимо подићи на ниво развијених регија.

Дотични посланик у јавности опет пласира лажи и подвале.

Нико на седници УГИП - а није спомињао методе заштите угледа јавних личности, привреде и народа Херцеговине од напада и измишљотиња дотичног посланика када се зна чињеница да ни Лазар Брковић, а ни Илија Таминџија  нису били  на сједници УО УГИП -а јер нису ни његови чланови.

Обраћамо је јавности а самим тим и правосудним органима Републике Српске да предузму законске мјере како би спријечили злу намјеру даљих напада на сва добра дјела које ради и која ће радити УГИП.

Још једном поставњамо питање шта је циљ недјела које ради дотични народни посланик.

Такође тражимо да  јавности одговори и достави провјерљиве изворе свог финасансирања из којих плаћа све своје изгубљене спорове чији износи далеко превазилазе његова реална примања.

Циљеви УГИП-а су дијаметрално супротни од циљева дотичног посланика па нема никакве потребе да се брине о својо личној заштити од чланова Удружења , грађана и привреде.

Чланство УГИП-а не припада друштвеном кукољу и талогу у коме дотични посланик носи лидерску позицију.

(БН)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

легија

03.03.2020 12:59

Како се финансира???Што вас брига јадници.А колико ви покрадете и уништите.Ето и ја од своје мизерије Вукану уплатим сваки мјесец колико могу.Сад се питате што.Зато што ми је драго да чујем да има неко петљу и вама лоповима да каже какви сте.А никакви сте.Морални милимикрони.Ваш успјех се најбоље види по томе колико ви сваки дан оде у Дубровник.А тек колико сте новца из ове напаћене Херцеговине однијели.Језик за зубе ако имате имало образа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕЕ

03.03.2020 13:09

А ЈЕСТЕ ВИ НЕКИ ФИНИ ? УДРУЗЕЊЕ ? БАЗДИ НА ДЕПОНИЈУ !

Name

грађанин

03.03.2020 14:56

Вукан их разоткрива, па га мрзе, а 95% грађана мрзи њих, јер нас опљачкаше, а ово је писао можда књаз требињски, лучинано, тамниџија, божо... лопови.

Name

Нострадамус

03.03.2020 13:04

Од цега Вукановиц плаца изгубљене спорове.Мозда плаца из будзета ако сте бас толико заинтересовани,а све то сто плаца иде лоповима у прилог тј.поново у будзет.Засто се не питате од куда Додик купује Хеликоптер и Авион за потребе своје функције.Од куда влади онакав возни парк тако да це скоро сваки одборник владајуце странке да има слузбено ауто и софера.То никога не интересује.Питање је да ли ститите угледне лицности или групу узурпатора цитавог природног и људског ресурса.А барем реците како се финанцира васе удрузење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

03.03.2020 13:05

Подрска искреном борцу Вукану! Само смисљате да му напакостите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

03.03.2020 13:08

Од куд право том таминдјији да назива поједине медије да су непријатељски. Нака се мало позабави резимским медиима. Које ми назалос сви плацамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерц

03.03.2020 14:05

ПОРРСКА ВУКАНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

03.03.2020 14:59

Подршка Небојши Вукановићу, а овима што ово написаше презир до неба. Тачно се одмах из овог текста види ко сте и шта сте, што потврђује да је истина све што је Вукановић написао. Ви и у вашем демантију показујете своју мржњу према честитим људима, опет пишете тако да се, између редова, може опет осјетити пријетња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па заститите тако

03.03.2020 15:39

Сто нецете спроводити безакоње, нецасним и неморалним радњама униставати насе постојање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОБИ ДИК

03.03.2020 16:18

КАКВО УДРУЗЕЊЕ СВЕ ПЛАЦЕНИК ДО ПЛАЦЕНИКА БАГРЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрварчанин

04.03.2020 10:30

Угип Херцеговине је лоповска организација као и њихови спонзори