Udruženje se bavilo kako zaštiti "ugled" javnih ličnosti

Udruženje građana i privrede Hercegovine danas je medijima uputilo saopštenje u kome tvrde da nisu povezani s prijetnjama poslaniku Nebojši Vukanoviću, koje je on objavio na svom portalu.

Republika Srpska 03.03.2020 | 13:27
Udruženje se bavilo kako zaštiti "ugled" javnih ličnosti

Saopštenje prenosimo u cijelosti: 

Dana 02.03.2020. godine na portalu http://nebojsavukanovic.info/ pod naslovom „Zavjera i prijetnje prijavljene policiji – ČEКAM VAS“, objavili ste članak i video prilog kojim ste iznijeli niz neistina i zlonamjernih tvrdnji.

UGIP HERCEGOVINA  je ozbiljna organizacija građana i privrede i bavi se strateškim pitanjima od interesa za privredu i narod Hercegovine.
Na poslednjoj sjednici Upravnog odbora UGIPA na dnevnom redu su bile teme Zaštita ugleda javnih ličnosti od laži, ucjena i skrnavljenjna svih djela koje Udruženje čini u interesu boljeg života u Hercegovini.

U saopoštenju Upravnog odbora jasno je stavljeno do znanja da se neće dozvoliti rušenje ugleda, kako javnih ličnosti, tako i cijele Hercegovine  koju želimo podići na nivo razvijenih regija.

Dotični poslanik u javnosti opet plasira laži i podvale.

Niko na sednici UGIP - a nije spominjao metode zaštite ugleda javnih ličnosti, privrede i naroda Hercegovine od napada i izmišljotinja dotičnog poslanika kada se zna činjenica da ni Lazar Brković, a ni Ilija Tamindžija  nisu bili  na sjednici UO UGIP -a jer nisu ni njegovi članovi.

Obraćamo je javnosti a samim tim i pravosudnim organima Republike Srpske da preduzmu zakonske mjere kako bi spriječili zlu namjeru daljih napada na sva dobra djela koje radi i koja će raditi UGIP.

Još jednom postavnjamo pitanje šta je cilj nedjela koje radi dotični narodni poslanik.

Takođe tražimo da  javnosti odgovori i dostavi provjerljive izvore svog finasansiranja iz kojih plaća sve svoje izgubljene sporove čiji iznosi daleko prevazilaze njegova realna primanja.

Ciljevi UGIP-a su dijametralno suprotni od ciljeva dotičnog poslanika pa nema nikakve potrebe da se brine o svojo ličnoj zaštiti od članova Udruženja , građana i privrede.

Članstvo UGIP-a ne pripada društvenom kukolju i talogu u kome dotični poslanik nosi lidersku poziciju.

(BN)

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

legija

03.03.2020 12:59

Kako se finansira???Što vas briga jadnici.A koliko vi pokradete i uništite.Eto i ja od svoje mizerije Vukanu uplatim svaki mjesec koliko mogu.Sad se pitate što.Zato što mi je drago da čujem da ima neko petlju i vama lopovima da kaže kakvi ste.A nikakvi ste.Moralni milimikroni.Vaš uspjeh se najbolje vidi po tome koliko vi svaki dan ode u Dubrovnik.A tek koliko ste novca iz ove napaćene Hercegovine odnijeli.Jezik za zube ako imate imalo obraza.

ODGOVORITE
Name

REE

03.03.2020 13:09

A JESTE VI NEKI FINI ? UDRUZENJE ? BAZDI NA DEPONIJU !

Name

građanin

03.03.2020 14:56

Vukan ih razotkriva, pa ga mrze, a 95% građana mrzi njih, jer nas opljačkaše, a ovo je pisao možda knjaz trebinjski, lučinano, tamnidžija, božo... lopovi.

Name

Nostradamus

03.03.2020 13:04

Od cega Vukanovic placa izgubljene sporove.Mozda placa iz budzeta ako ste bas toliko zainteresovani,a sve to sto placa ide lopovima u prilog tj.ponovo u budzet.Zasto se ne pitate od kuda Dodik kupuje Helikopter i Avion za potrebe svoje funkcije.Od kuda vladi onakav vozni park tako da ce skoro svaki odbornik vladajuce stranke da ima sluzbeno auto i sofera.To nikoga ne interesuje.Pitanje je da li stitite ugledne licnosti ili grupu uzurpatora citavog prirodnog i ljudskog resursa.A barem recite kako se financira vase udruzenje.

ODGOVORITE
Name

Uhh

03.03.2020 13:05

Podrska iskrenom borcu Vukanu! Samo smisljate da mu napakostite.

ODGOVORITE
Name

Xl

03.03.2020 13:08

Od kud pravo tom tamindjiji da naziva pojedine medije da su neprijateljski. Naka se malo pozabavi rezimskim mediima. Koje mi nazalos svi placamo.

ODGOVORITE
Name

Merc

03.03.2020 14:05

PORRSKA VUKANU

ODGOVORITE
Name

Лука

03.03.2020 14:59

Подршка Небојши Вукановићу, а овима што ово написаше презир до неба. Тачно се одмах из овог текста види ко сте и шта сте, што потврђује да је истина све што је Вукановић написао. Ви и у вашем демантију показујете своју мржњу према честитим људима, опет пишете тако да се, између редова, може опет осјетити пријетња.

ODGOVORITE
Name

Pa zastitite tako

03.03.2020 15:39

Sto necete sprovoditi bezakonje, necasnim i nemoralnim radnjama unistavati nase postojanje.

ODGOVORITE
Name

MOBI DIK

03.03.2020 16:18

KAKVO UDRUZENJE SVE PLACENIK DO PLACENIKA BAGRE

ODGOVORITE
Name

Drvarčanin

04.03.2020 10:30

Ugip Hercegovine je lopovska organizacija kao i njihovi sponzori