Жене убадао шприцом, хтио да их оплоди

Мушкарац из Чрчтауна у Мериленду оптужен је да је у супермаркету убо жену шприцем, а каснијом анализом утврђено је да се у шприцу налазила сперма, преноси 24сата.хр.

Свијет 01.03.2020 | 21:36
Жене убадао шприцом, хтио да их оплоди

Гнусан напад снимљен је видео камером у продавници и приказује Томаса Бајрона Стемена (51) како прати жену која враћа колица и у тренутку када их је вратила, он ју је убо. На снимку се види да је жена поскочила након убода, окренула се и почела да гледа око себе и по поду, у покушају да схвати шта се десило.

Нападач је такође почео с њом да гледа около, а наставио је да иде за њом док је напуштала трговину и тако је и сам изашао. Жена је идентификована као Кејти Питерс и како је рекла за WБАЛ-ТВ прво је помислила да ју је опекао опушак цигарете. Она је рекла да ју је Стемен тада питао: "Боде као да вас је ујела пчела, зар не?" Како кажу, хтио је да их оплоди.

Након што су га ухватили, у шприцу је идентификована сперма, а полиција вјерује да је исти мушкарац починио још неколико истих казнених дјела у том граду. Покушао је у радњи да убоде још двије жене, али је промашио. Сада се налази у притвору.

Полиција је позвала жене које сумњају да су биле његове жртве да се јаве, а жена коју је успио да убоде морала је да оде на тестове урина и крви и наредних 30 дана мора да узима одређене лијекове.

Полиција је претражила нападачеву кућу и пронашла више шприцева, као и један у његовом ауту, који је такође био пун сперме.

24сата.хр

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

099

02.03.2020 07:24

луд цовек стацес такве треба ставит иза ресетака по љекарску контролу

ОДГОВОРИТЕ
Name

психа

02.03.2020 18:11

Ово је доказ да особа мозе бити ..ударена.. на хиљаде нацина