Žene ubadao špricom, htio da ih oplodi

Muškarac iz Črčtauna u Merilendu optužen je da je u supermarketu ubo ženu špricem, a kasnijom analizom utvrđeno je da se u špricu nalazila sperma, prenosi 24sata.hr.

Svijet 01.03.2020 | 21:36
Žene ubadao špricom, htio da ih oplodi

Gnusan napad snimljen je video kamerom u prodavnici i prikazuje Tomasa Bajrona Stemena (51) kako prati ženu koja vraća kolica i u trenutku kada ih je vratila, on ju je ubo. Na snimku se vidi da je žena poskočila nakon uboda, okrenula se i počela da gleda oko sebe i po podu, u pokušaju da shvati šta se desilo.

Napadač je takođe počeo s njom da gleda okolo, a nastavio je da ide za njom dok je napuštala trgovinu i tako je i sam izašao. Žena je identifikovana kao Kejti Piters i kako je rekla za WBAL-TV prvo je pomislila da ju je opekao opušak cigarete. Ona je rekla da ju je Stemen tada pitao: "Bode kao da vas je ujela pčela, zar ne?" Kako kažu, htio je da ih oplodi.

Nakon što su ga uhvatili, u špricu je identifikovana sperma, a policija vjeruje da je isti muškarac počinio još nekoliko istih kaznenih djela u tom gradu. Pokušao je u radnji da ubode još dvije žene, ali je promašio. Sada se nalazi u pritvoru.

Policija je pozvala žene koje sumnjaju da su bile njegove žrtve da se jave, a žena koju je uspio da ubode morala je da ode na testove urina i krvi i narednih 30 dana mora da uzima određene lijekove.

Policija je pretražila napadačevu kuću i pronašla više špriceva, kao i jedan u njegovom autu, koji je takođe bio pun sperme.

24sata.hr

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

099

02.03.2020 07:24

lud covek staces takve treba stavit iza resetaka po ljekarsku kontrolu

ODGOVORITE
Name

psiha

02.03.2020 18:11

Ovo je dokaz da osoba moze biti ..udarena.. na hiljade nacina