Од Нолета поклон за Драженову мајку

. Браво! Најбољи тенисер света потписао велику тениску лопту и своју мајицу, које ће бити уручене Бисерки Петровић.

Тенис 29.02.2020 | 16:31
Од Нолета поклон за Драженову мајку

Новак Ђоковић је с одушевљењем прихватио предлог Курира да сувенир с његовим потписом буде уручен мајци легендарног кошаркаша Дражена Петровића Бисерки.

Новак је дирнут лепим речима које му је преко наших новина упутила Бисерка, која је рекла да кад гледа Нолета, види њеног сина, односно да обојица имају менталитет победника и шампиона.

- Велико вам хвала на прилици да захвалим госпођи Бисерки на њеним дивним речима! - казао нам је Новак Ђоковић после конференције за медије првог кола турнира у Дубаију.

Док смо се кретали ка ТВ студију, у коме ће дати изјаву за српске медије, напоменуо нам је:

- Да знате, припремио сам и један свој дрес на коме ћу написати посвету, па вас молим да јој и то дате.

Поруку господи Бисерки Петровић писао је брижљиво, у свако слово уткао посебна осећања. Мислио је много Новак Ђоковић о искреним речима мајке која је изгубила свог сина, свој понос - а у њему нашла симбол онога што је његов прекратки живот чинило посебним, инспирисало људе свих генерација, свих професија. И зато ће и Новаку и Бисерки бити дивно када се једнога дана у блиској будућности буду упознали јер је већ сада њихов однос тако племенит, смислен, снажан - из далеких Дубаија и Загреба...

 Леп гест

Бисерка: Хвала, спорт спаја људе

Бисерка Петровић изразила је захвалност Новаку и још једном напоменула да је спорт изнад свега.

- Хвала му, спорт је нешто предивно, нешто што уједињује све људе. Сматрам да овај пример то најбоље показује - рекла нам је мајка легендарног кошаркаша, која је свој живот посветила очувању сећања на Дражена.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

србо

29.02.2020 16:25

браво ноле свака цаст легендо и оносу наси

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љепса страна свијета

29.02.2020 16:41

Прекрасно....да нас је висе оваквих. Зивот цине разумијевање, постовање и позитивне емоције. Поздрав великој мајци и непоновљивом Нолету !

ОДГОВОРИТЕ