Od Noleta poklon za Draženovu majku

. Bravo! Najbolji teniser sveta potpisao veliku tenisku loptu i svoju majicu, koje će biti uručene Biserki Petrović.

Tenis 29.02.2020 | 16:31
Od Noleta poklon za Draženovu majku

Novak Đoković je s oduševljenjem prihvatio predlog Kurira da suvenir s njegovim potpisom bude uručen majci legendarnog košarkaša Dražena Petrovića Biserki.

Novak je dirnut lepim rečima koje mu je preko naših novina uputila Biserka, koja je rekla da kad gleda Noleta, vidi njenog sina, odnosno da obojica imaju mentalitet pobednika i šampiona.

- Veliko vam hvala na prilici da zahvalim gospođi Biserki na njenim divnim rečima! - kazao nam je Novak Đoković posle konferencije za medije prvog kola turnira u Dubaiju.

Dok smo se kretali ka TV studiju, u kome će dati izjavu za srpske medije, napomenuo nam je:

- Da znate, pripremio sam i jedan svoj dres na kome ću napisati posvetu, pa vas molim da joj i to date.

Poruku gospodi Biserki Petrović pisao je brižljivo, u svako slovo utkao posebna osećanja. Mislio je mnogo Novak Đoković o iskrenim rečima majke koja je izgubila svog sina, svoj ponos - a u njemu našla simbol onoga što je njegov prekratki život činilo posebnim, inspirisalo ljude svih generacija, svih profesija. I zato će i Novaku i Biserki biti divno kada se jednoga dana u bliskoj budućnosti budu upoznali jer je već sada njihov odnos tako plemenit, smislen, snažan - iz dalekih Dubaija i Zagreba...

 Lep gest

Biserka: Hvala, sport spaja ljude

Biserka Petrović izrazila je zahvalnost Novaku i još jednom napomenula da je sport iznad svega.

- Hvala mu, sport je nešto predivno, nešto što ujedinjuje sve ljude. Smatram da ovaj primer to najbolje pokazuje - rekla nam je majka legendarnog košarkaša, koja je svoj život posvetila očuvanju sećanja na Dražena.

(Kurir)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

srbo

29.02.2020 16:25

bravo nole svaka cast legendo i onosu nasi

ODGOVORITE
Name

Ljepsa strana svijeta

29.02.2020 16:41

Prekrasno....da nas je vise ovakvih. Zivot cine razumijevanje, postovanje i pozitivne emocije. Pozdrav velikoj majci i neponovljivom Noletu !

ODGOVORITE