Рафаел Надал у финалу: Желим што више трофеја!

Рафаел Надал је у два сета савладао Бугарина Григора Димитрова. Шпанав је први добио са 6:3, да би у другом Бугарин направио брејк и повео 2:0. Ипак, Надал је након тога подигао ниво игре освојио шест гемова и стигао до тријумфа.

Тенис 29.02.2020 | 09:47
Рафаел Надал у финалу: Желим што више трофеја!

-Било је много теже него што резултат показује. Јасно ми је да морам да поправим неке ствари, али задовољан сам. Важно ми је што играм финале, јер сам послије Аустралијан Опена имао паузу. Слиједе нам Мастерси, тако да морам да будемспреман. Ово ми је подигло самопоуздање.

Не само за финале већ и за будућност. Играм са истим ентузијазмом. Свјестан сам да неће бити тако заувек. Имам 33 године и дугу каријеру. Али док год сам здрав и физички могу да играм, борићу се и надам се да ћу освојити што више титула- рекао је Надал.

Ривал у финалу ће му бити Тејлор Фриц који је савладао Џона Изнера са 2:1. Први сет добио је Изнер са 6:2, Фрицу је други сет припао резултатом 7:5, у одлучујућем трећем сету било је 6:3.Фриц је у другом сету губио са 2:5 и 0:40, када је успио да направи чудесан повратак и пласирао се у пето АТП финале.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар