Rafael Nadal u finalu: Želim što više trofeja!

Rafael Nadal je u dva seta savladao Bugarina Grigora Dimitrova. Španav je prvi dobio sa 6:3, da bi u drugom Bugarin napravio brejk i poveo 2:0. Ipak, Nadal je nakon toga podigao nivo igre osvojio šest gemova i stigao do trijumfa.

Tenis 29.02.2020 | 09:47
Rafael Nadal u finalu: Želim što više trofeja!

-Bilo je mnogo teže nego što rezultat pokazuje. Jasno mi je da moram da popravim neke stvari, ali zadovoljan sam. Važno mi je što igram finale, jer sam poslije Australijan Opena imao pauzu. Slijede nam Mastersi, tako da moram da budemspreman. Ovo mi je podiglo samopouzdanje.

Ne samo za finale već i za budućnost. Igram sa istim entuzijazmom. Svjestan sam da neće biti tako zauvek. Imam 33 godine i dugu karijeru. Ali dok god sam zdrav i fizički mogu da igram, boriću se i nadam se da ću osvojiti što više titula- rekao je Nadal.

Rival u finalu će mu biti Tejlor Fric koji je savladao Džona Iznera sa 2:1. Prvi set dobio je Izner sa 6:2, Fricu je drugi set pripao rezultatom 7:5, u odlučujućem trećem setu bilo je 6:3.Fric je u drugom setu gubio sa 2:5 i 0:40, kada je uspio da napravi čudesan povratak i plasirao se u peto ATP finale.

(Srpskainfo)

Komentari / 0

Ostavite komentar