Манекенка тетовирала очи па остала слепа!

Манекенка из Пољске Александра Садовска (25), која је остала без вида на десном оку пошто је тетовирала беоњаче, вероватно ће остати потпуно слепа.

Занимљивости 27.02.2020 | 17:33
Манекенка тетовирала очи па остала слепа!

Истрагом је утврђено да је тату-мајстор током рада направио низ грешака, а једна од њих је била та што је користио мастило које не сме да се нађе у контакту са очима, пише "Дејли мејл".

- Постоје јасни докази да тату-мајстор није знао како да изведе овај деликатан рад. Упркос томе што није знао, прихватио је посао после чега је уследила ова трагедија - саопштили су Александрини адвокати.

Александра је истакла да је забринута.

Нажалост, доктори за сада нису оптимитистични да ће ствари бити боље. Штета је превише велика. Бојим се да ћу ослепети. Ипак, нећу да се закључам у подрум и да будем депресивна. Тужна сам, али настављам да живим - казала је Садовска.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Халлоwеен- прзебиерацие сиę? А моżе јакиеś инне планy? Ја мам халлоwеен на цо дзиеń прзед лустрем але јакиś додатек склецę :Д Јутро покаżę ефектy! Најwаżниејсзе бy з продуктów, ктóре мам w дому. Старајмy сиę ограницзаћ śмиеци и оздобy/ продуктy "на раз", w ктóре такие "śwиęта" јак то и дниа настęпнего, обфитујą :ц #халлоwеен #лессwасте #макеуп #аутумн #јесиен #фун #забаwа #полисхгирл #доллy #хоррор

А пост схаред бy @ аноxи_циме он

Тату-мајстор, који води салон где се у већини случајева бави бушењем ушију, оптужен је четири године пошто су почеле њене муке. Он је рекао да није крив, а очекује се у наредном периоду да почне суђење.

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 0

Оставите коментар