Са Батом је имала култну сцену а ево како данас изгледа Штефица Цвек!

Глумица Витомира Лончар остаће упамћена по улози Штефице Цвек у филму "У раљама живота" и култној сцени са Батом Живојиновићем.

Забава 27.02.2020 | 16:24
Са Батом је имала култну сцену а ево како данас изгледа Штефица Цвек!

Међутим, Витомира се после ове улоге у филму повукла са филмске сцене због борбе са епилепсијом. Како је глумица испричала у тинејџерским данима је имала неколико несрећних случајева због којих је била под контролом све до своје тридесете године, те да јој је тад пао лустер на главу.

Једном приликом је напоменула да је 2003. година била прекретница у њеном животу. Тада је имала два напада на позорници, више није могла да поднесе светла и расвету у позоришту, те је схватила да мора кренути даље.

Многи се данас питају како изгледа, а чини нам се да би је ретко ко препознао.

- Било је то тешко раздобље, имала сам 44 године и комисија ме је пензионисала, а ја нисам била спремна да постанем пензионерка. Две године сам се тражила, борила сам се с депресијом и самом собом. Годину дана сам се припремала, да бих могла припремити свој мозак за учење. Уписала сам докторат и докторирала прва у генерацији у Загребу. Ја сам први Болоњац на нашем одсеку који је докторирао - изјавила је глумица својевремено.

Извор: Србија Данас Фото: Принтсцреен /телевизијајадран

Коментари / 0

Оставите коментар