Sa Batom je imala kultnu scenu a evo kako danas izgleda Štefica Cvek!

Glumica Vitomira Lončar ostaće upamćena po ulozi Štefice Cvek u filmu "U raljama života" i kultnoj sceni sa Batom Živojinovićem.

Zabava 27.02.2020 | 16:24
Sa Batom je imala kultnu scenu a evo kako danas izgleda Štefica Cvek!

Međutim, Vitomira se posle ove uloge u filmu povukla sa filmske scene zbog borbe sa epilepsijom. Kako je glumica ispričala u tinejdžerskim danima je imala nekoliko nesrećnih slučajeva zbog kojih je bila pod kontrolom sve do svoje tridesete godine, te da joj je tad pao luster na glavu.

Jednom prilikom je napomenula da je 2003. godina bila prekretnica u njenom životu. Tada je imala dva napada na pozornici, više nije mogla da podnese svetla i rasvetu u pozorištu, te je shvatila da mora krenuti dalje.

Mnogi se danas pitaju kako izgleda, a čini nam se da bi je retko ko prepoznao.

- Bilo je to teško razdoblje, imala sam 44 godine i komisija me je penzionisala, a ja nisam bila spremna da postanem penzionerka. Dve godine sam se tražila, borila sam se s depresijom i samom sobom. Godinu dana sam se pripremala, da bih mogla pripremiti svoj mozak za učenje. Upisala sam doktorat i doktorirala prva u generaciji u Zagrebu. Ja sam prvi Bolonjac na našem odseku koji je doktorirao - izjavila je glumica svojevremeno.

Izvor: Srbija Danas Foto: Printscreen /televizijajadran

Komentari / 0

Ostavite komentar