"Хероина" је ту! Анастасија после 11 месеци избацила нову песму!

Анастасија Ражнатовић избацила је нову песму под називом "Хероина", што је прва песма после 11 месеци откако је објављена нумера "Ране".

Забава 27.02.2020 | 13:59
"Хероина" је ту! Анастасија после 11 месеци избацила нову песму!

Певачица је потписана и као један од текстописаца на новој нумери, заједно са Миланом Лаћом Радуловићем и Бењамином Крнетићем, док је Дарко Димитров потписан као композитор и аранжер.

Ражнатовићева признаје да је због нове песме прошла кроз драму, с обзиром на то да ју је неко на кварно пустио на друштвене мреже.

- Из до сада необјашњивих околности недовршена верзија песме “Хероина” која је требало да се нађе на мом првом албуму је процурела у етар пре него што сам желела да је представим публици. Нисам хтела да дозоволим да песма кружи по друштвеним мрежама јер није била довршена у потпуности, већ сам донела одлуку да објавим песму кроз лирик видео. Било ми је веома тешко када сам схватила да се неко игра са мојим радом и трудом, погово што сам на овом пројекту радила од октобра прошле године. Мени је “Хериона” нешто што до сада нисам снимила, свидела ми се чим ми је понуђена, а верујем да ће одлично проћи код публике. Током наредних месец дана снимићу и спот, а у међувремену чека вас још неколико изненађења са моје стране. Једва чекам да чујем коментаре и утиске публике - каже Анастасија.

Послушајте "Хеорину", песму која ће се наћи на албуму који излази најкасније до почетка лета:
 
Извор: Телеграф.рс Фото: Мирко Табашевић 

Коментари / 0

Оставите коментар