"Heroina" je tu! Anastasija posle 11 meseci izbacila novu pesmu!

Anastasija Ražnatović izbacila je novu pesmu pod nazivom "Heroina", što je prva pesma posle 11 meseci otkako je objavljena numera "Rane".

Zabava 27.02.2020 | 13:59
"Heroina" je tu! Anastasija posle 11 meseci izbacila novu pesmu!

Pevačica je potpisana i kao jedan od tekstopisaca na novoj numeri, zajedno sa Milanom Laćom Radulovićem i Benjaminom Krnetićem, dok je Darko Dimitrov potpisan kao kompozitor i aranžer.

Ražnatovićeva priznaje da je zbog nove pesme prošla kroz dramu, s obzirom na to da ju je neko na kvarno pustio na društvene mreže.

- Iz do sada neobjašnjivih okolnosti nedovršena verzija pesme “Heroina” koja je trebalo da se nađe na mom prvom albumu je procurela u etar pre nego što sam želela da je predstavim publici. Nisam htela da dozovolim da pesma kruži po društvenim mrežama jer nije bila dovršena u potpunosti, već sam donela odluku da objavim pesmu kroz lirik video. Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra sa mojim radom i trudom, pogovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine. Meni je “Heriona” nešto što do sada nisam snimila, svidela mi se čim mi je ponuđena, a verujem da će odlično proći kod publike. Tokom narednih mesec dana snimiću i spot, a u međuvremenu čeka vas još nekoliko iznenađenja sa moje strane. Jedva čekam da čujem komentare i utiske publike - kaže Anastasija.

Poslušajte "Heorinu", pesmu koja će se naći na albumu koji izlazi najkasnije do početka leta:
 
Izvor: Telegraf.rs Foto: Mirko Tabašević 

Komentari / 0

Ostavite komentar