Драматични снимак хапшења због покушаја убиства

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су Њ. К. (33) из Београда и С. Ђ. (26) из општине Бојник, због постојања основа сумње да су извршили кривична дјела убиство у покушају, изазивање опште опасности и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Србија 27.02.2020 | 12:51
Драматични снимак хапшења због покушаја убиства

Сумња се да су они 12. фебруара на Грбавици поставили експлозивну направу испод аутомобила тридесетчетворогодишњег Слободана Милутиновића Снајпера из Новог Сада.

Како се на снимку хапшења види, осумњичени су покушали да побјегну колима полицији, али их је наоружана јединица стигла и извукла из возила. Одмах су им стављене лисице и они су одведени у притвор. Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени у Више јавно тужилаштво у Новом Саду.

Милутиновић је од раније познат полицији и члан је новосадског криминалног миљеа.

Слободан Милутиновић Снајпер је био на челу навијачке групе Фирма која подржава ФК Војводина, вишеструко осуђиван, којем је у новембру 2013. запаљен џип “мерцедес МЛ”.

Био је десна рука покојног предсједника клуба Бате Буторовића. Неколико година касније преузео је новосадског другоглигаша ФК Кабел, који је због намјештања утакмица прошле године кажњен одузимањем бодова.

(Телеграф.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

сомеоне

27.02.2020 11:57

занимљиво сваки пут у изборној години

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојко

27.02.2020 12:36

А јој који глупан, упаде у канал. Хахахаха колико су ти кримоси глупи нису ни свјесни. Зато се тако и понашају и свагдје су исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кормилар

28.02.2020 12:11

фини неки људи

ОДГОВОРИТЕ