Dramatični snimak hapšenja zbog pokušaja ubistva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Nj. K. (33) iz Beograda i S. Đ. (26) iz opštine Bojnik, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Srbija 27.02.2020 | 12:51
Dramatični snimak hapšenja zbog pokušaja ubistva

Sumnja se da su oni 12. februara na Grbavici postavili eksplozivnu napravu ispod automobila tridesetčetvorogodišnjeg Slobodana Milutinovića Snajpera iz Novog Sada.

Kako se na snimku hapšenja vidi, osumnjičeni su pokušali da pobjegnu kolima policiji, ali ih je naoružana jedinica stigla i izvukla iz vozila. Odmah su im stavljene lisice i oni su odvedeni u pritvor. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Milutinović je od ranije poznat policiji i član je novosadskog kriminalnog miljea.

Slobodan Milutinović Snajper je bio na čelu navijačke grupe Firma koja podržava FK Vojvodina, višestruko osuđivan, kojem je u novembru 2013. zapaljen džip “mercedes ML”.

Bio je desna ruka pokojnog predsjednika kluba Bate Butorovića. Nekoliko godina kasnije preuzeo je novosadskog drugogligaša FK Kabel, koji je zbog namještanja utakmica prošle godine kažnjen oduzimanjem bodova.

(Telegraf.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

someone

27.02.2020 11:57

zanimljivo svaki put u izbornoj godini

ODGOVORITE
Name

Stojko

27.02.2020 12:36

A joj koji glupan, upade u kanal. Hahahaha koliko su ti krimosi glupi nisu ni svjesni. Zato se tako i ponašaju i svagdje su isti.

ODGOVORITE
Name

kormilar

28.02.2020 12:11

fini neki ljudi

ODGOVORITE