Сукоб Наде Топчагић и Карамеле не јењава, пале тешке речи и претње!

Сукоб између Наде Топчагић и Горана Стојичевића Карамеле не јењава након што је имитатор певачицу назвао "глупом и неписменом" јер је наводно у једној емисији рекла да је покојна певачица Вера Ивковић и даље жива.

Забава 26.02.2020 | 15:16
Сукоб Наде Топчагић и Карамеле не јењава, пале тешке речи и претње!

Топчагићева је објаснила позадину сукоба са естрадним имитатором и бившим великим пријатељем који траје данима, па је објаснила због чега је рекла да је њена покојна колегиница и даље жива.

Верујте да немам појма да ли сам рекла да је Вера Ивковић жива. Ако јесам, како сам то могла да изјавим када знам да је умрла? Ево, верујте да не знам. У емисији сам говорила о њој и о томе како ми је помогла на почетку каријере. Једва чекам да погледам емисију коју смо снимали пре четири дана, па да видим. Али ако и јесам то одвалила, ако сам направила лапсус, и то је за људе", каже Нада на почетку разговора.

"То никако није разлог да Карамела, кога познајем више од 30 година, каже за мене да сам глупа и неписмена и да је њега срамота због моје глупости! Замислите ви то? Долазио је код мене на море, био гост у мојој кући, јео и пио, а сад ми тако враћа. Толико смо емисија заједно снимили, зезали се, уговарали скечеве и форе, а он је сада пљунуо на све то", каже Нада и објашњава позадину сукоба са Карамелом.

"Позадина целе приче је то што сам одбила да гостујем у његовој емисији на ТВ БН. Болесна сам од јануара и заиста се не осећам добро. Рекла сам му да не могу да дођем, а он ми је одговорио да сам мртва за њега ако се на појавим у емисији. Слао ми је претеће поруке, све их чувам", каже Топчагићева.Како каже, све би вероватно било у реду да није прихватила позив за гостовање у емисији Горана Чомора на истој телевизији.

- Звао ме је Чомор и њега сам такође желела да ескивирам и рекла сам му да због јаког грипа нисам у стању да путујем у Бијељину, али како сам га пре тога бар три пута испалила, нисам имала куд. Пристала сам и отишла код Чомора, а онда је Карамела то сазнао и почео да ме вређа по друштвеним мрежама - каже Нада за "Ало!". 

Како круже приче, Карамела је прозвао Наду на Инстаграму, што је њу разочарало. Иако та увреда не може да се нађе на друштвеним мрежама јер је Горан то вероватно обрисао, стигла му је претећа порука од Надиног мужа Златка. - Карамела, да си под хитно скинуо онај коментар са Инстаграма о мојој Нади. Немој да те стварно буде срамота ако ја кренем да те крпим и по мрежи, а и по граду - написао је Златко.

Порука је убрзо обелодањена и проширила се на друштвеним мрежама. Када је та порука доспела у јавност, Нада је почела да се правда, па је на Инстаграму писала коментаре.

Извор: Курир.рс/Ало Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар