Sukob Nade Topčagić i Karamele ne jenjava, pale teške reči i pretnje!

Sukob između Nade Topčagić i Gorana Stojičevića Karamele ne jenjava nakon što je imitator pevačicu nazvao "glupom i nepismenom" jer je navodno u jednoj emisiji rekla da je pokojna pevačica Vera Ivković i dalje živa.

Zabava 26.02.2020 | 15:16
Sukob Nade Topčagić i Karamele ne jenjava, pale teške reči i pretnje!

Topčagićeva je objasnila pozadinu sukoba sa estradnim imitatorom i bivšim velikim prijateljem koji traje danima, pa je objasnila zbog čega je rekla da je njena pokojna koleginica i dalje živa.

Verujte da nemam pojma da li sam rekla da je Vera Ivković živa. Ako jesam, kako sam to mogla da izjavim kada znam da je umrla? Evo, verujte da ne znam. U emisiji sam govorila o njoj i o tome kako mi je pomogla na početku karijere. Jedva čekam da pogledam emisiju koju smo snimali pre četiri dana, pa da vidim. Ali ako i jesam to odvalila, ako sam napravila lapsus, i to je za ljude", kaže Nada na početku razgovora.

"To nikako nije razlog da Karamela, koga poznajem više od 30 godina, kaže za mene da sam glupa i nepismena i da je njega sramota zbog moje gluposti! Zamislite vi to? Dolazio je kod mene na more, bio gost u mojoj kući, jeo i pio, a sad mi tako vraća. Toliko smo emisija zajedno snimili, zezali se, ugovarali skečeve i fore, a on je sada pljunuo na sve to", kaže Nada i objašnjava pozadinu sukoba sa Karamelom.

"Pozadina cele priče je to što sam odbila da gostujem u njegovoj emisiji na TV BN. Bolesna sam od januara i zaista se ne osećam dobro. Rekla sam mu da ne mogu da dođem, a on mi je odgovorio da sam mrtva za njega ako se na pojavim u emisiji. Slao mi je preteće poruke, sve ih čuvam", kaže Topčagićeva.Kako kaže, sve bi verovatno bilo u redu da nije prihvatila poziv za gostovanje u emisiji Gorana Čomora na istoj televiziji.

- Zvao me je Čomor i njega sam takođe želela da eskiviram i rekla sam mu da zbog jakog gripa nisam u stanju da putujem u Bijeljinu, ali kako sam ga pre toga bar tri puta ispalila, nisam imala kud. Pristala sam i otišla kod Čomora, a onda je Karamela to saznao i počeo da me vređa po društvenim mrežama - kaže Nada za "Alo!". 

Kako kruže priče, Karamela je prozvao Nadu na Instagramu, što je nju razočaralo. Iako ta uvreda ne može da se nađe na društvenim mrežama jer je Goran to verovatno obrisao, stigla mu je preteća poruka od Nadinog muža Zlatka. - Karamela, da si pod hitno skinuo onaj komentar sa Instagrama o mojoj Nadi. Nemoj da te stvarno bude sramota ako ja krenem da te krpim i po mreži, a i po gradu - napisao je Zlatko.

Poruka je ubrzo obelodanjena i proširila se na društvenim mrežama. Kada je ta poruka dospela u javnost, Nada je počela da se pravda, pa je na Instagramu pisala komentare.

Izvor: Kurir.rs/Alo Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar