Од Гранда добили 30 милиона евра па улажу у нове бизнисе!

Саша Поповић и Лепа Брена зарадили су 30 милиона евра по продаје „Гранда“, а сада тај новац улажу у приватни бизнис!

Забава 26.02.2020 | 13:59
Од Гранда добили 30 милиона евра па улажу у нове бизнисе!

ФоИк певачица зида зграду у ексклузивном комплексу Портонови у Црној Гори, док је Саша Поповић купио фабрику хармонике у Италији.

"Он је почео каријеру као хармоникаш, тако да не чуди што је решио да уложи у производњу баш овог инструмента. Саша је прошле године током одмора у Италији обишао фабрику која му се баш свидела и решио је да је купи", прича извор. 

"Сале је недавно завршио папирологију и укњижио фабрику на своје име. Ангажовао је најбоље стручњаке за производњу јер планира да прави најбоље хармонике на свету. У посао је укључио и нашег познатог хармоникаша Микицу Гачића. Њих двојица су дугогодишњи пријатељи и верују један другом, па је Саша изабрао баш њега за партнера у послу", рекао је извор.

Поповић и Гачић се нису јављали на телефон, а информације је потврдио Микичин син Марко.

"Тачно је да су тата и Саша покренули бизнис са хармоникама. Ево, баш сада су у Италији пословно. Најбоље је да њих зовете за детаље, не бих ја причао о томе", рекао је певач Марко Гачић.

За разлику од Саше, који је покренуо један бизнис, Лепа Брена се одлучила за чак два нова посла. "Брена је недавно са својом породицом отворила винарију, који ће водити њен син Филип Живојиновић", рекао је саговорник. И сама певачица је потврдила да се упустила у нови бизнис.

То, међутим, није једини посао који је покренула новцем од продаје „Гранда".

"Брена је са Бобом недавно посетила Портонови, који још није отворен за јавност. Решили су да баш ту инвестирају у некретнине. Планирају да зидају зграду намењену светском џет-сету. Квадрат у Портоновом кошта између 20.000 и 30.000 евра. Брена је одушевљена локацијом јер је на отвореном мору, тако да би сви станари имали паркинг-место за јахту", прича извор. 

Извор: Курир.рс/Хит Фото: Курир/приватна архива

Коментари / 0

Оставите коментар