Od Granda dobili 30 miliona evra pa ulažu u nove biznise!

Saša Popović i Lepa Brena zaradili su 30 miliona evra po prodaje „Granda“, a sada taj novac ulažu u privatni biznis!

Zabava 26.02.2020 | 13:59
Od Granda dobili 30 miliona evra pa ulažu u nove biznise!

FoIk pevačica zida zgradu u ekskluzivnom kompleksu Portonovi u Crnoj Gori, dok je Saša Popović kupio fabriku harmonike u Italiji.

"On je počeo karijeru kao harmonikaš, tako da ne čudi što je rešio da uloži u proizvodnju baš ovog instrumenta. Saša je prošle godine tokom odmora u Italiji obišao fabriku koja mu se baš svidela i rešio je da je kupi", priča izvor. 

"Sale je nedavno završio papirologiju i uknjižio fabriku na svoje ime. Angažovao je najbolje stručnjake za proizvodnju jer planira da pravi najbolje harmonike na svetu. U posao je uključio i našeg poznatog harmonikaša Mikicu Gačića. Njih dvojica su dugogodišnji prijatelji i veruju jedan drugom, pa je Saša izabrao baš njega za partnera u poslu", rekao je izvor.

Popović i Gačić se nisu javljali na telefon, a informacije je potvrdio Mikičin sin Marko.

"Tačno je da su tata i Saša pokrenuli biznis sa harmonikama. Evo, baš sada su u Italiji poslovno. Najbolje je da njih zovete za detalje, ne bih ja pričao o tome", rekao je pevač Marko Gačić.

Za razliku od Saše, koji je pokrenuo jedan biznis, Lepa Brena se odlučila za čak dva nova posla. "Brena je nedavno sa svojom porodicom otvorila vinariju, koji će voditi njen sin Filip Živojinović", rekao je sagovornik. I sama pevačica je potvrdila da se upustila u novi biznis.

To, međutim, nije jedini posao koji je pokrenula novcem od prodaje „Granda".

"Brena je sa Bobom nedavno posetila Portonovi, koji još nije otvoren za javnost. Rešili su da baš tu investiraju u nekretnine. Planiraju da zidaju zgradu namenjenu svetskom džet-setu. Kvadrat u Portonovom košta između 20.000 i 30.000 evra. Brena je oduševljena lokacijom jer je na otvorenom moru, tako da bi svi stanari imali parking-mesto za jahtu", priča izvor. 

Izvor: Kurir.rs/Hit Foto: Kurir/privatna arhiva

Komentari / 0

Ostavite komentar