Покушај убиства у Нишу: Младић избоден због дјевојке

Нишка полиција ухапсила је И. М.(33) из Ниша због постојања сумње да је 24. фебруара покушао да убије Нишлију старог 38 година, који се забавља са његовом бившом девојком.

Вијести 26.02.2020 | 13:20
Покушај убиства у Нишу: Младић избоден због дјевојке

- Сумња се да је И. М. 24. фебруара ове године, са више убода ножем у руку и груди, оштећеном тридесетседмогодишњем мушкарцу нанео тешке телесне повреде опасне по живот. Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Нишу - саопштила је полиција.

Како незванично сазнајемо, до сукоба је дошло тако што је И. М. дошао на врата стана девојке са којом се забаљао до скоро и ту затекао њеног садашњег момка.

- И. М. је позвонио на врата и када је изашао њен садашњи момак дошло је до свађе и туче. Почели су одмах да се рву, а у једном тренутку, И. М. је потегао перорез и њиме убо више пута тридесетосмогодишњака у леву страну грудног коша и леву надлактицу. Повређени мушкарац је сам отишао до лекара а полицију су обавестили доктори. Полиција је пронашла нападача и привела га - каже наш извор.

И. М. се сумњичи да је починио кривично дело убиство у покушају.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар