Pokušaj ubistva u Nišu: Mladić izboden zbog djevojke

Niška policija uhapsila je I. M.(33) iz Niša zbog postojanja sumnje da je 24. februara pokušao da ubije Nišliju starog 38 godina, koji se zabavlja sa njegovom bivšom devojkom.

Vijesti 26.02.2020 | 13:20
Pokušaj ubistva u Nišu: Mladić izboden zbog djevojke

- Sumnja se da je I. M. 24. februara ove godine, sa više uboda nožem u ruku i grudi, oštećenom tridesetsedmogodišnjem muškarcu naneo teške telesne povrede opasne po život. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu - saopštila je policija.

Kako nezvanično saznajemo, do sukoba je došlo tako što je I. M. došao na vrata stana devojke sa kojom se zabaljao do skoro i tu zatekao njenog sadašnjeg momka.

- I. M. je pozvonio na vrata i kada je izašao njen sadašnji momak došlo je do svađe i tuče. Počeli su odmah da se rvu, a u jednom trenutku, I. M. je potegao perorez i njime ubo više puta tridesetosmogodišnjaka u levu stranu grudnog koša i levu nadlakticu. Povređeni muškarac je sam otišao do lekara a policiju su obavestili doktori. Policija je pronašla napadača i privela ga - kaže naš izvor.

I. M. se sumnjiči da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar