Један фудбалер Динама у болници, капитен у карантину

Фудбалер загребачког Динама и његова супруга упућени су у болницу "Фран Михаљевић" због вируса корона.

Регион 25.02.2020 | 19:02
Један фудбалер Динама у болници, капитен у карантину

Незванично, "24 сата" сазнаје да је реч о репрезентативцу БиХ Изету Хајровићу, чија се супруга Лејла недавно вратила из Милана.

Предострожности ради, због њеног боравка у Италији, гдје је била на ревији Филип Плајн, брачни пар је упућен у болницу, док је капитен Динама Марио Гаврановић у кућном карантину, јер се дружио са Хајровићима.

Овим поводом се огласио и Динамо.

"По сазнању да је супруга једног од играча првог тима ГНК Динамо током викенда боравила у Милану у Италији, љекарска служба превентивно је дјеловала и упутила играча и његову супругу у болницу Фран Михаљевић. С обзиром на то да особе не показују симптоме заразе вирусом корона тренутно нису спроведена никаква тестирања, већ су особе упућене у кућни карантин чије ће трајање зависити од надзора и процјене епидемиолога. Свим играчима упућена је препорука избјегавања и одлагања путовања у покрајине захваћене вирусом", каже се у саопштењу клуба са "Максимира".

У Хрватској је забиљележен први случај вируса корона, а ради се о особи која се заражена вратила управо из Милана, где је била на утакмици Лиге шампиона између Аталанте и Валенсије прошле недеље.

(24 сата)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хехе

25.02.2020 19:02

Ревија???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

25.02.2020 21:02

Лично не бих поштовао наредбу да ме здравог изолују,за то нема законског основа.

ОДГОВОРИТЕ