Jedan fudbaler Dinama u bolnici, kapiten u karantinu

Fudbaler zagrebačkog Dinama i njegova supruga upućeni su u bolnicu "Fran Mihaljević" zbog virusa korona.

Region 25.02.2020 | 19:02
Jedan fudbaler Dinama u bolnici, kapiten u karantinu

Nezvanično, "24 sata" saznaje da je reč o reprezentativcu BiH Izetu Hajroviću, čija se supruga Lejla nedavno vratila iz Milana.

Predostrožnosti radi, zbog njenog boravka u Italiji, gdje je bila na reviji Filip Plajn, bračni par je upućen u bolnicu, dok je kapiten Dinama Mario Gavranović u kućnom karantinu, jer se družio sa Hajrovićima.

Ovim povodom se oglasio i Dinamo.

"Po saznanju da je supruga jednog od igrača prvog tima GNK Dinamo tokom vikenda boravila u Milanu u Italiji, ljekarska služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze virusom korona trenutno nisu sprovedena nikakva testiranja, već su osobe upućene u kućni karantin čije će trajanje zavisiti od nadzora i procjene epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odlaganja putovanja u pokrajine zahvaćene virusom", kaže se u saopštenju kluba sa "Maksimira".

U Hrvatskoj je zabiljeležen prvi slučaj virusa korona, a radi se o osobi koja se zaražena vratila upravo iz Milana, gde je bila na utakmici Lige šampiona između Atalante i Valensije prošle nedelje.

(24 sata)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Hehe

25.02.2020 20:02

Revija???

ODGOVORITE
Name

Саша

25.02.2020 22:02

Лично не бих поштовао наредбу да ме здравог изолују,за то нема законског основа.

ODGOVORITE