Водитељка Дневника на РТС-у победила опаку болест!

Водитељка Ивона Пантелић успела је да победи рак дојке и са осмехом на лицу вратила се на мале екране, а њена прича о одздрављењу многима је дала снагу за борбу са истом, опаком болешћу.

Забава 24.02.2020 | 16:15
Водитељка Дневника на РТС-у победила опаку болест!

Ивона је све време била позитивног духа и није дозвољавала себи да клоне, а како каже управо је то једна од тајни њеног излечења.

- Психа је чудо. Кад би дошли најтежи тренуци, рекла бих себи: „Мени ће да буде добро“. И после тога сам се заиста боље осећала. Човек треба себе да прихвати као излеченог или као хронично оболелог који треба да се лечи. Верујем да је то једини пут да би живео нормално и квалитетно, да му се живот не претвори само у болест. Заправо, како човек себе види, тако и јесте, јер као што је срећа релативна, исто тако је и болест. Све је у глави - испричала је водитељка Дневника.

"Лекари су ме саветовали да би било корисно да будем физички активна, односно да се презнојавам, јер је то добро за здравље. Послушала сам их, сада идем на пилатес два пута недељно", рекла је Ивона.

Извор: Курир.рс/Глориа Фото: сцреенсхот

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Др Миланче Митовски

24.02.2020 18:50

Поштована Ивона, знао сам за твоје здравствене проблеме и да знаш било ми је много жао. Драго ми је што си пребродила главни проблем и заборави на то. Када те видим на екрану одмах ми се промени расположење у радосно, ово осећам као родитељ две ћере. Желим ти на даље пуно здравља и весео осмех на ТВ и животу теби и породици. Желим ти да објављујеш искључиво ведре вести онако како ти умеш и знаш. Срећно Ивона!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

25.02.2020 21:02

Драга Ивона,нека те Свети Бог цува јос много,много година.