Voditeljka Dnevnika na RTS-u pobedila opaku bolest!

Voditeljka Ivona Pantelić uspela je da pobedi rak dojke i sa osmehom na licu vratila se na male ekrane, a njena priča o odzdravljenju mnogima je dala snagu za borbu sa istom, opakom bolešću.

Zabava 24.02.2020 | 16:15
Voditeljka Dnevnika na RTS-u pobedila opaku bolest!

Ivona je sve vreme bila pozitivnog duha i nije dozvoljavala sebi da klone, a kako kaže upravo je to jedna od tajni njenog izlečenja.

- Psiha je čudo. Kad bi došli najteži trenuci, rekla bih sebi: „Meni će da bude dobro“. I posle toga sam se zaista bolje osećala. Čovek treba sebe da prihvati kao izlečenog ili kao hronično obolelog koji treba da se leči. Verujem da je to jedini put da bi živeo normalno i kvalitetno, da mu se život ne pretvori samo u bolest. Zapravo, kako čovek sebe vidi, tako i jeste, jer kao što je sreća relativna, isto tako je i bolest. Sve je u glavi - ispričala je voditeljka Dnevnika.

"Lekari su me savetovali da bi bilo korisno da budem fizički aktivna, odnosno da se preznojavam, jer je to dobro za zdravlje. Poslušala sam ih, sada idem na pilates dva puta nedeljno", rekla je Ivona.

Izvor: Kurir.rs/Gloria Foto: screenshot

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dr Milanče Mitovski

24.02.2020 18:50

Poštovana Ivona, znao sam za tvoje zdravstvene probleme i da znaš bilo mi je mnogo žao. Drago mi je što si prebrodila glavni problem i zaboravi na to. Kada te vidim na ekranu odmah mi se promeni raspoloženje u radosno, ovo osećam kao roditelj dve ćere. Želim ti na dalje puno zdravlja i veseo osmeh na TV i životu tebi i porodici. Želim ti da objavljuješ isključivo vedre vesti onako kako ti umeš i znaš. Srećno Ivona!

ODGOVORITE
Name

MM

25.02.2020 21:02

Draga Ivona,neka te Sveti Bog cuva jos mnogo,mnogo godina.