Повријеђен возач приликом слијетања возила са коловоза

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка, јуче су евидентирана четири случаја нарушавања јавног реда и мира, двије саобраћајне незгоде од којих једна са посљедицама по једно лице, те један пожар, саопштено је данас из ове  управе.

Република Српска 24.02.2020 | 10:12
Повријеђен возач приликом слијетања возила са коловоза

На локалном путу у мјесту Совјак, око 17:15 часова са коловоза је слетио путнички аутомобил „Југо 45“ којим је управљало лице иниицијала М. Б.  из  Градишке, које је том приликом задобило тјелесне повреде. 

Истог дана око 14 часова Полицијској управи Градишка дојављено је да је у мјесту Буковац дошло до пожара на помоћном објекту приватног власништва.

Пожар је угашен интервенцијом Подручне ватрогасне јединице Градишка. Увиђај су обавили полицијски службеници Полицијске управе са инспектором за експлозивне материје и послове заштите од пожара.

О наведеном догадјају обавјештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, које је наложило предузимање потребних  истражних радњи на утврђивању околности везаних за настанак пожара о чему ће се поднијети извјештај Тужилаштву. 

(БН/С.К.) 

Коментари / 0

Оставите коментар