Povrijeđen vozač prilikom slijetanja vozila sa kolovoza

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, juče su evidentirana četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira, dvije saobraćajne nezgode od kojih jedna sa posljedicama po jedno lice, te jedan požar, saopšteno je danas iz ove  uprave.

Republika Srpska 24.02.2020 | 10:12
Povrijeđen vozač prilikom slijetanja vozila sa kolovoza

Na lokalnom putu u mjestu Sovjak, oko 17:15 časova sa kolovoza je sletio putnički automobil „Jugo 45“ kojim je upravljalo lice iniicijala M. B.  iz  Gradiške, koje je tom prilikom zadobilo tjelesne povrede. 

Istog dana oko 14 časova Policijskoj upravi Gradiška dojavljeno je da je u mjestu Bukovac došlo do požara na pomoćnom objektu privatnog vlasništva.

Požar je ugašen intervencijom Područne vatrogasne jedinice Gradiška. Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske uprave sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara.

O navedenom dogadjaju obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koje je naložilo preduzimanje potrebnih  istražnih radnji na utvrđivanju okolnosti vezanih za nastanak požara o čemu će se podnijeti izvještaj Tužilaštvu. 

(BN/S.K.) 

Komentari / 0

Ostavite komentar