Зорица Брунцлик ставила тачку на приче о разводу!

Једна од најпопуларнијих певачица народне музике на овим просторима, Зорица Брунцлик, била је чланица стручног жирија у музичком шоу програму "Звезде Гранда" две године, а 2015. године напустила је овај пројекат на своју иницијативу.

Забава 23.02.2020 | 13:52
Зорица Брунцлик ставила тачку на приче о разводу!

Као разлоге за ову одлуку навела је то што не жели да коментарише изглед кандидата и њихово понашање на сцени, већ само њихово певање.

Годинама се спекулише о наводном повратку Зорице у овај шоу, па је наводно питана да ли би прихватила позив Саше Поповића да се врати у поменути шоу.

- Ја мислим да Саша Поповић има савршен жири и да му Зорица Брунцлик не треба. Он чак треба да ми захвали што сам отишла - сматра Зорица и додаје да када би се нашла у овом шоу програму не би јој сметао нико ко чини тренутни жири.

- Не бих имала проблем да седим поред било кога, а можда би неко од њих имао проблем да седи са мном. То не знам - искрена је Зорица.

Певачица је прошле године изгубила кума Шабана Шаулића, што је тешко поднела, али ју је срећном учинило то што је добила унуку Милицу. Зорица открива како су се ћерка Злата и њен зет Милош снашли у новим животним улогама.

- Милош и Злата су се облично снашли као родитељи. Милош је мало постао неактиван у свом послу пошто га је родитељство потпуно обузело, али сада када је Милица оснажила сада се сви враћамо својим активностима - признаје Зорица и на свој начин коментарише гласине да јој се зет угојио откад живи под њеним кровом.

- Милош је ослабио, али док је Злата била трудна, обоје су били трудни. Јели су за двоје и једно и друго. Мислим да смо сви јели за двоје - прича Злата кроз смех.

Позната певачица признаје да унука не личи на њу, али да је због тога срећна.

- Унука Милица не личи на мене. Иста је тата. Има плаве очи као море и ми смо пресрећни због тога. Она је једино унуче које има плаве очи - прича поносна баба.

Последњих месеци домаћи медији пишу о наводним проблемима у Зоричином браку са хармоникашем Мирољубом Аранђеловићем Кемишом, а она тврди да су то неистине.

- Не може ништа да пољуља мој брак са Мирољубом. Беспредметно је причати о томе када је мој брак у питању. Протеклих месеци читали смо свашта о мом браку. То пишу зли људи који би волели да се то деси мом браку, али је све како треба. Што би рекла моја песма "Све је љубав" - открива Зорица.

Дуги низ година Зорица Брунцлик има ружичасту боју косе, а од имиџа не намерава да одустане.

- Ја сам јединствена, специфична, препознатљива по свему, па и коси и не бих то мењала - поручује Зорица на крају.

Извор: Блиц/Ало.рс Фото: Ало/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар