Zorica Brunclik stavila tačku na priče o razvodu!

Jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike na ovim prostorima, Zorica Brunclik, bila je članica stručnog žirija u muzičkom šou programu "Zvezde Granda" dve godine, a 2015. godine napustila je ovaj projekat na svoju inicijativu.

Zabava 23.02.2020 | 13:52
Zorica Brunclik stavila tačku na priče o razvodu!

Kao razloge za ovu odluku navela je to što ne želi da komentariše izgled kandidata i njihovo ponašanje na sceni, već samo njihovo pevanje.

Godinama se spekuliše o navodnom povratku Zorice u ovaj šou, pa je navodno pitana da li bi prihvatila poziv Saše Popovića da se vrati u pomenuti šou.

- Ja mislim da Saša Popović ima savršen žiri i da mu Zorica Brunclik ne treba. On čak treba da mi zahvali što sam otišla - smatra Zorica i dodaje da kada bi se našla u ovom šou programu ne bi joj smetao niko ko čini trenutni žiri.

- Ne bih imala problem da sedim pored bilo koga, a možda bi neko od njih imao problem da sedi sa mnom. To ne znam - iskrena je Zorica.

Pevačica je prošle godine izgubila kuma Šabana Šaulića, što je teško podnela, ali ju je srećnom učinilo to što je dobila unuku Milicu. Zorica otkriva kako su se ćerka Zlata i njen zet Miloš snašli u novim životnim ulogama.

- Miloš i Zlata su se oblično snašli kao roditelji. Miloš je malo postao neaktivan u svom poslu pošto ga je roditeljstvo potpuno obuzelo, ali sada kada je Milica osnažila sada se svi vraćamo svojim aktivnostima - priznaje Zorica i na svoj način komentariše glasine da joj se zet ugojio otkad živi pod njenim krovom.

- Miloš je oslabio, ali dok je Zlata bila trudna, oboje su bili trudni. Jeli su za dvoje i jedno i drugo. Mislim da smo svi jeli za dvoje - priča Zlata kroz smeh.

Poznata pevačica priznaje da unuka ne liči na nju, ali da je zbog toga srećna.

- Unuka Milica ne liči na mene. Ista je tata. Ima plave oči kao more i mi smo presrećni zbog toga. Ona je jedino unuče koje ima plave oči - priča ponosna baba.

Poslednjih meseci domaći mediji pišu o navodnim problemima u Zoričinom braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a ona tvrdi da su to neistine.

- Ne može ništa da poljulja moj brak sa Miroljubom. Bespredmetno je pričati o tome kada je moj brak u pitanju. Proteklih meseci čitali smo svašta o mom braku. To pišu zli ljudi koji bi voleli da se to desi mom braku, ali je sve kako treba. Što bi rekla moja pesma "Sve je ljubav" - otkriva Zorica.

Dugi niz godina Zorica Brunclik ima ružičastu boju kose, a od imidža ne namerava da odustane.

- Ja sam jedinstvena, specifična, prepoznatljiva po svemu, pa i kosi i ne bih to menjala - poručuje Zorica na kraju.

Izvor: Blic/Alo.rs Foto: Alo/printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar