Звијеза 09 све ближе селидби у Прву лигу РС

Најављивали су гости да ће пробати у Мостару доћи до барем једног бода. Од обећања ништа ои све су играчи Звијезде 09 ближи селидби у Прву лигу Републике Српске.

Фудбал 22.02.2020 | 17:21
Звијеза 09 све ближе селидби у Прву лигу РС

Прво полувријеме било је апсолутно у знаку Вележа. Почели су домаћи одлучније и агресивније и натерали су госте да се грчевити бране. За 45 минута нису играчи Звијезде 09 ни једном опасније пришли голу Вележа, па самим тим нису ни имали озбиљнију прилику.

Први гол за Вележ постигао је Брандао на асистенцију Фајића.

Вележ је у првом делу  пропустио још  четири добре позиција за гол. Три је промашио Фајић.

Што прву  шансу Фајић није претворио у гол  крив је голман Вујанац, а у два наврта је Фајић тукао поред гола.

Најбољи појединац Звијезде 09 голман Вујанац је одлично реаговао и код слободног ударца Ћивића. Лопту је извадио испод пречке и послао у корнер. 
Наставак је донио исту слику на трену. Вележ је опет био конкретнији и офанзивнији,а прву шансу Рођени су пропустили у 54. минути. Након корнера пробао је Звонић. 

Била је то најава другог гола, а постигао га је Вехабовић. Било је то у 58. минути. Сјајно је он прихватио лопту на десном боку, а онда је снажно закуцао у мрежу Вујанца.

На истеку меча Фајић је имао опет прилику, након асистенције Брандаа, али је Фајић тукао поред гола.
 
Вележ – Звијезда 09 2:0 (1:0)

Врапчићи. Стадион: Рођени. Судија: Франо Јелић (Широки бријег). Стрелац: Брандао 22. Вехабовић 58. (Вележ) Ж
ути картони: Ћивић, Овчина (Вележ), Беновић (Звијезда)

ФК Вележ: Бобић, Ћосић, Звонић, Манев, Ћивић, Пршеш, Хасановић (од 88. Дарио Переира), Вехабовић (од 70. Радовац) , Овчина (од 76. Цвијановић), Брандао, Фајић.

ФК Звијезда 09: Вујанац, Кореја, Лазић, Хаљета, Ђелмић (Благојевић), Тојчић, Стјепановић (од 55.Шујић), Јанковић, Беновић, Попара, Војиновић.

(спортдц.нет)

Коментари / 0

Оставите коментар