Zvijeza 09 sve bliže selidbi u Prvu ligu RS

Najavljivali su gosti da će probati u Mostaru doći do barem jednog boda. Od obećanja ništa oi sve su igrači Zvijezde 09 bliži selidbi u Prvu ligu Republike Srpske.

Fudbal 22.02.2020 | 17:21
Zvijeza 09 sve bliže selidbi u Prvu ligu RS

Prvo poluvrijeme bilo je apsolutno u znaku Veleža. Počeli su domaći odlučnije i agresivnije i naterali su goste da se grčeviti brane. Za 45 minuta nisu igrači Zvijezde 09 ni jednom opasnije prišli golu Veleža, pa samim tim nisu ni imali ozbiljniju priliku.

Prvi gol za Velež postigao je Brandao na asistenciju Fajića.

Velež je u prvom delu  propustio još  četiri dobre pozicija za gol. Tri je promašio Fajić.

Što prvu  šansu Fajić nije pretvorio u gol  kriv je golman Vujanac, a u dva navrta je Fajić tukao pored gola.

Najbolji pojedinac Zvijezde 09 golman Vujanac je odlično reagovao i kod slobodnog udarca Ćivića. Loptu je izvadio ispod prečke i poslao u korner. 
Nastavak je donio istu sliku na trenu. Velež je opet bio konkretniji i ofanzivniji,a prvu šansu Rođeni su propustili u 54. minuti. Nakon kornera probao je Zvonić. 

Bila je to najava drugog gola, a postigao ga je Vehabović. Bilo je to u 58. minuti. Sjajno je on prihvatio loptu na desnom boku, a onda je snažno zakucao u mrežu Vujanca.

Na isteku meča Fajić je imao opet priliku, nakon asistencije Brandaa, ali je Fajić tukao pored gola.
 
Velež – Zvijezda 09 2:0 (1:0)

Vrapčići. Stadion: Rođeni. Sudija: Frano Jelić (Široki brijeg). Strelac: Brandao 22. Vehabović 58. (Velež) Ž
uti kartoni: Ćivić, Ovčina (Velež), Benović (Zvijezda)

FK Velež: Bobić, Ćosić, Zvonić, Manev, Ćivić, Pršeš, Hasanović (od 88. Dario Pereira), Vehabović (od 70. Radovac) , Ovčina (od 76. Cvijanović), Brandao, Fajić.

FK Zvijezda 09: Vujanac, Koreja, Lazić, Haljeta, Đelmić (Blagojević), Tojčić, Stjepanović (od 55.Šujić), Janković, Benović, Popara, Vojinović.

(sportdc.net)

Komentari / 0

Ostavite komentar