Девојчица разговарала са духом док је била с мамом на гробљу!

Американка Кеyона Wалкер је са ћерком Лајоном посетила гроб своје сестре. Док су били на гробиљу Кејона се шокирала оним што је њена мала кћерка урадила, она је махала и разоварала са "духом"!

Занимљивости 22.02.2020 | 17:26
Девојчица разговарала са духом док је била с мамом на гробљу!

Нико не зна шта се догађа са нама  након што умремо и сито тако нико не 100 %  да каже да ли духови постоје или не. Неки људи верују да духови преминулих особа остају с нама на планети и након што оне умру и да само најмлађи могу да осете присуство духа.

Видео снимак Кејоне то јест,  ове мајке дефинитивно потврђује ту теорију!

Овај видео снимак је видело 5.5 милиона људи, многи корисници коментарисали су како девојчица заиста разговара са својом тетком, која је преминула.

Кеyона Wалкер је са ћерком Лајоном посетила гроб своје сестре. Док су биле на гробљу, мајка је снимила ћерку како разговара са неким, иако сем њих две нико није био присутан.

Ова мала девојчица гледа у празан простор изнад гроба и изгледа као да остварује директан контакт очима са неком особом.

Мајка у видео снимку на почетку видеа пита Лајону коме маше, али јој она није одговорила.
Затим у једном тренутку девојчица се пење на гроб почиње да маше и говори : "Па-па Џини па па. Видимо се! па-па"

Лајона се тада нагиње и љуби ваздух, као да је одрасла особа преко пута ње и узвраћа јој. Да би на крају рекла док силази с гроба :"Види је види је!"

Кејона је поставила видео своје ћерке на Фејсбуку са натписом: "Ишла сам да посетим сестрин гроб. И ово се догодило. Лајона је причала са "Великом мамом" и нагнула се да је пољуби. Не могу да верујем. Почивај у миру".

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар